by som sa o tom porozpravala s otcom medzi 4 ocami. a isto by som sa do toho nemiesala.je to medzi nimi dvoma,ty si len ich dieta.nech sa on sam prizna,ale sa o tom mlci.neulahcuj mu to.
ja som mala 12 ked som zistila o ocovej prvej , co zistila on si ju priviedol domov ... a nepovedala som jej to .. teraz som zistila ze aj matka má nejakeho .. a neriesim to , mam nachuj rodicov .. oboch .. co uz
hm, povedal by som pravdu, hoc to bude veľmi bolieť a narobí búrku, lebo neviem, že by nejaká klamstvo pomohlo, predovšetkým v tejto veľmi zásadovej životnej veci ...
povedz to. budeš sa tváriť,že sa akože nič nedeje a ste šťastná rodinka,ľúbite sa bla bla bla???!!! mama si po čase aj tak všimne,že zanevieraš na otca. uvidíš ho úplne inými očami. chceš to v sebe dusiť?
Ja by som to asi riešila. Porozprávala by som sa s otcom. Aj keď by ti to mama neskôr asi nedávala za vinu, podľa mňa by ju ranilo, že si to vedela a nič nespravila...
Moja mama zistila že ju otec podvádza tak, že nám raz domov (vtedy sme ešte nemali mobily) zavolala jedna z jeho bývalých mileniek. A bolo to hrozné.
ak tvoja mama otca fakt ľúbi, v tom žiali sa vyvŕši na tebe......to je proste psychológia.........nie je zlá samotná správa, občas ani vinník, zlý je ten ,kto to oznámi.......to sa týka hlavne nevery!
ja by som to tiež najpv riešila s otcom. a podľa danej situácie by sa riešil zvyšok. záleží od toho, čo ti on na to povie. môže byť viac možností, môže sa kajať, môže si ťa začať kupovať... uvidíš, ale určite by som mu oznámila, že o tom viem. medzi štyrmi očami.
ja by som to povedala, ved rodina ma byt spolu v dobrom aj zlom, tak ked im hovorim vsetko dobre co sa deje a spolu sa z toho tesime, mam sa tvarit ze toto neexistuje? ved to sa moze kazdemu stat ze podvedie niekoho a mozno to aj lutuje a vyriesite to spolu nejak
ja by som to asi povedala ale raz som mala podozreni a prvy clovek ktoremu som to povedala bola babka.....a ta sa s mamou o tom po tom porozpravala no nastastie moje podozrenie bolo zbytocne
fu, ľutujem Ťa. Povedz otcovi, že o tom vieš. (ak o tom ešte nevie). Sleduj jeho reakcie nejaký čas potom, a keď sa nič nezmení tak povedz mame. Držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nestarat sa do nich je blbost , je to aj tvoja starost pre mozno nasledky.
toto neni tvoja vec
A podľa mňa sa to týka aj jej. sú to jej rodičia predsa
alebo mu to skratka povedz a bude ho viac hryzt svedomie..bud s tym skonci, alebo to to povie aj mame..
matke to rovno znam, žiadne zľutovanie, raz to príde......filip
može sa to rýchlo zvrtnúť aj proti tebe, že si o tom vedela a nič si nerobila
ale keby sa niečo stalo (rozvod atď.) tak na tom bude vždy najhoršie dieťa -.- ...
Poškodená je tá mama , ten otec je chrapúň (nie celkovo, ale v tomto hej) ....
Ja by som dal ocovi ultimátum... týždeň, aby jej to povedal, inak to poviem ja.
rozhodne to nehovor mame.
ak ta to bude velmi tlacit, porozpravaj sa s otcom.
Moja mama zistila že ju otec podvádza tak, že nám raz domov (vtedy sme ešte nemali mobily) zavolala jedna z jeho bývalých mileniek. A bolo to hrozné.
podus otca, vynadaj mu...nech sa prizná sám
dala by som mu ultimátum . Buď to povie mame on alebo ja .