mali sme macku a volala sa martina z toho dovodu, ze moja mama ma psie meno a ked vonku kricali ludia po svojich psoch tak sa stale otacala ze kto ju vola, tak povedala ze nasa macka bude mat teda ludske meno ako odplatu vsetkym martinam ktore kedy nazvali svojho psa jej menom
Mená som jej vyberala s kamoškou a s rodinou, spísali sme ich na lístok Bolo tam vela japonských (vtedy som bola posadnutá japonskom a mangou..).Som rada že sme nevybrali niektoré z nich. A ešte tam babka dala nejaké ako Sedy, Sivy (robili sme si z toho srandu, ze sa kludne mohla volat Cerveny,Zlty,Zeleny... Cassie som navrhla ja a ujalo sa
Je výnimočná lebo... ja neviem Je bláznivá, miluje naháňať piškótu, loví muchy a je proste moja
Máme psíka, volá sa Charly. Chudák prvý týždeň, čo sme ho mali, bol bez mena, lebo som sa nevedela pre nijaké rozhodnúť. Nakoniec dostal meno po jednom chlapcovi z filmu, ktorý mám veľmi rada. =D
mám hafana volá sa Lili.....a meno ....no teda ono to malo byť LILIANA ....volali sme ju tak asi prvý týždeň....ked sa niekomu nechcelo vyslovovať jej celé meno a nazval ju LILI, tak som myslela, že budem vraždiť.... no a skončilo to tak že sa mi nechcelo po tíždini stále volať že liliana tak som to nakoniec skrátila a voláme ju všetci LILA.. no a výnimočná je tým, že je to proste pes, ktorý si strašne moc uvedomuje, ako ho máme všetci radi....tak no je to proste náš rodinný maznáčik.. ...a keby ste videli ako žiarli, keď niekto z rodiny nenosí na rukách ju, ale naše malé sesterničky...joooj štekotu u nás, že sa aj sliepky od suseda boja vyliezť z kurinca..
Mám 2ročného kocúra, volá sa Bastien a vzniklo to sčasti kvôli The Neverending Story a sčasti kvôli egyptskej bohyni mačiek Bastet. A je veľmi zaujímavý
mám vodnú korytnačku už nejakých 10 rokov, je taká veľká, že ju musím chytiť dvoma rukami a ona stále rastie...volá sa no ani neviem mám rád korytnačky
Mmm , mám burunduka ( Tuliho... Meno dostal po veľmi nemožnom láskyplnotučnom skomolení môjho prvého koňa ) Najflegmatickejšie zviera , čo nenávidí celý svet -.-"
Mám dvoch škrečkov , na menách Kajuš a Luky sa prosím nesmiať , boli tvorené z lásky S iróniou toho , že nemôžu byť spolu v klietke , pretože sa maximálne h8tujú Hýčkam doma aj jedného zajačika , ktorý k nám prišiel ako mini zajačik ( Dnes má 6 kíl... ) . Ajuško , Alex , poprípade Tučko Mmm... Spolu s Brunom , ktorý je asi tak veľký ako Alexova hlava chodíme šťastne na prechádzky a príjmame naozaj milé pohľady ľudí Oh , aká to opojná slasť mať takých dvoch fešákov pred sebou ^^
A je tu Flórián... Celým menom Favory Allegra Flórián... Celoživotná láska , čo sa už nezmení... Mmm , pre mňa sú všetky moji miláčikovia zaujímaví , prepáčte , som zaujatá
Predtym nez sme sa prestrahovali sme mali 3 macky. Prva macka sa vola Spice, ale volame ju wawa lebo robi zvuk jak kacica skrizena s kravou a hovori wa (je to siamska a tie maju take zvalstne mnaukanie ak to tak mozem nazvat), potom dalsia je Little Cat, je ziarliva pica na zvysne macky, je cela cierna a je to ciste zlo mala zakerna svina a potom je tu macka Fluffy, ktoremu ked kuknete do oci vidite na druhu stranu hlavy, strasny hlupacik ale vsetky su chutne...
máme Chickynkiru Lorenzovú (skomolene napísané asi ) ...to je naša bíglica meno má podľa jednej ženskej z telenovely dákej ....a mám ešte môjho bláznivého kozmodiskového Šumichrasta (mops)....
dve britské mačky (Adela a Happy), britského kocúra (Hubert British Silver Emotion), čivava (Laky ze Strmé), dve samičky škrečka sýrskeho (Doriss of Utínka, Nessie von Schtaubing), troch samcov škrečka sýrskeho (Daddy Syrius, Jameson Malina, Donatello z Hor)- väčšina je s preukazom pôvodu, čo znamená že im dali mená ich chovatelia.
som mala piatich skreckov a som im davala vetsinou blbe menaa ale to najdlhsie bolo ambroz fon gutenštrák aláá lord deviaty a neviem ako ma to napadlo a teras mam bulteriera vola sa Roky :ˇˇ a je najstrelenejsi zo vsetkych psov co som mala a donesie my mobil ked my niekto zavola ..a co ja viem vie vseliake triky
mala som kocurika Dunča, ale všetci ostatny ho volali Mišo podla vtedajšieho chalana teraz mam u starkej psa Arnieho a mačku Tinu a doma mam parik hadov-Zirnit a Jantar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Mená som jej vyberala s kamoškou a s rodinou, spísali sme ich na lístok Bolo tam vela japonských (vtedy som bola posadnutá japonskom a mangou..).Som rada že sme nevybrali niektoré z nich. A ešte tam babka dala nejaké ako Sedy, Sivy (robili sme si z toho srandu, ze sa kludne mohla volat Cerveny,Zlty,Zeleny... Cassie som navrhla ja a ujalo sa
Je výnimočná lebo... ja neviem Je bláznivá, miluje naháňať piškótu, loví muchy a je proste moja
Ale s @kachie budeme mať škrečka Skajpa
ale budeme mať teraz nového a bude sa volať buď Dí alebo Duffy preto lebo som to vybrala ja :p
Mám dvoch škrečkov , na menách Kajuš a Luky sa prosím nesmiať , boli tvorené z lásky S iróniou toho , že nemôžu byť spolu v klietke , pretože sa maximálne h8tujú Hýčkam doma aj jedného zajačika , ktorý k nám prišiel ako mini zajačik ( Dnes má 6 kíl... ) . Ajuško , Alex , poprípade Tučko Mmm... Spolu s Brunom , ktorý je asi tak veľký ako Alexova hlava chodíme šťastne na prechádzky a príjmame naozaj milé pohľady ľudí Oh , aká to opojná slasť mať takých dvoch fešákov pred sebou ^^
A je tu Flórián... Celým menom Favory Allegra Flórián... Celoživotná láska , čo sa už nezmení... Mmm , pre mňa sú všetky moji miláčikovia zaujímaví , prepáčte , som zaujatá
@mayben boze neeee uz dost