v pondelok idem na intrak budem prvacka takze moc o tom neviem ako to chodi na intraku chcela bysom nejaku radu aky kufor si mam brat ..vlastne aky si beriete vy?na kolieskach/batoh...?lebo mam jeden doma ale zda sa mi privelky a nechcem tam vyzerat ako s
preco v pondelok? ja som si myslela, ze v nedelu ... aa inak na prvy krat ja som isla na intrak ako polska turistka do chorvatska ... tusim aj nejaku billa tasku som mala haha ... inak ja si beriem aj kufor + obrovsku cestovnu tasku ...
mňa idú zaviesť autom a to si beriem cestovku, dva ruksaky aaa ešte neviem čo , nie som ešte zbalená ale asi 2 krabice vecí mám už na intráku ale inak ked chodím nedeľu na intrák tak mi stačí ruksak väčšina báb u nás chodí s kufrom a kabelkou
ja sa vždy po prvý krát sťahujem autom a oco si robí srandu že si koli mne musí kúpiť dodávku aby som sa pomestila ja osobne idem s obrovským kufrom, malým kufrom, cestovkou a ešte aj skrinku si tam beriem plus repráky a lampičku a to je teda oproti niektorým ludom na intráku u nás stále málo ale tak balím sa do toho čo je sa nemusíš báť
ale ak ti ide o to že ako chodím domov tak malý kufor alebo malá cestovka, keď chodíš každý víkend domov, čo na stredoškolskom určite, tak ti viac ani netreba akurát oblečenie si nosíš vyprať a neviem ako si to zariadiš ty, ale ja mám kozmetiku dvojmo aj na intráku aj doma aby som to nemusela prevlačovať a potom sa mi stáva že idem aj s kabelkou domov- ale tak ja zas milujem obrie kabelky ktoré sú občas väčšie ako ja
@olivamnam no poznám vysokoškolákov čo sú na internáte 40km od bydliska a aj vysokoškolákov čo chodia každý týždeň domov ....takže treba rozdelovasť podla vzdialenosti skôr
kokos ako tak čítam ja som si fandila že zvládnem všetko najebať do jednej tašky cestovnej a skôr ako o 3 týždne sa vrátiť nemienim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A pokaždý krát mám jeden obrovský kufor, jeden velký, cestovku, 3 ruksaky, 2 kabelky a ešte v rukách pár vecí
Ale tentoraz to chcem dať na 2 kufre a jednu kabelku.
BTW: oba kufre sú na kolieskach, to existuje aj dáky čo není na kolieskach ??
ja sa vždy po prvý krát sťahujem autom a oco si robí srandu že si koli mne musí kúpiť dodávku aby som sa pomestila ja osobne idem s obrovským kufrom, malým kufrom, cestovkou a ešte aj skrinku si tam beriem plus repráky a lampičku a to je teda oproti niektorým ludom na intráku u nás stále málo ale tak balím sa do toho čo je sa nemusíš báť
ale ak ti ide o to že ako chodím domov tak malý kufor alebo malá cestovka, keď chodíš každý víkend domov, čo na stredoškolskom určite, tak ti viac ani netreba akurát oblečenie si nosíš vyprať a neviem ako si to zariadiš ty, ale ja mám kozmetiku dvojmo aj na intráku aj doma aby som to nemusela prevlačovať a potom sa mi stáva že idem aj s kabelkou domov- ale tak ja zas milujem obrie kabelky ktoré sú občas väčšie ako ja
kokos ako tak čítam ja som si fandila že zvládnem všetko najebať do jednej tašky cestovnej a skôr ako o 3 týždne sa vrátiť nemienim