Čaute, chcem sa spýtať ľudí čo používajú internet v mobile od Orangeu, mimo paušálu, koľko platia. Podľa toho čo som našiel, mi to na ich stránke vyhodilo pri karte bez viazanosti, za 500 MB dát sumu 13,10€ čo sa mi zdá až príliš.
mam pausal delfin za 8,50/mes, 500 mb dat, po pouziti je zdarma neobmedzeny so znizenou rychlostou + volne sms/mms + neviem kolko volnych minut + volanie na 3 cisla zadarmo
internet miniem vsetok kazdy mesiac, smsiek poslem asi tak 30 a prevolam asi 10 minut mesacne
@lenkaska1 vieš mi povedať viac? ja sa v tej ich ponuke neviem zorientovať...áno to o ISIC-u som čítal, ale to je pre mňa riešenie už len na cca 9 mesiacov
@lenkaska1 neverim, ze by som 5€ dostal zlavu na Sova5 raz mi typek hovoril, ze to by som musel prevolat viac ako 5,00 a teda ak by som prevolal 5,01 tak by som mal fakturu 1cent, ale to sa mi nezda vobec
@igorv Tak to asi nie.. ale viem ze ku niektorym pausalom sa to da, ja to tak mam k Delfinovi 20
@danieldevil no ani ja to neviem najst, ale viem ze este davnejsie som mala 700MB balicek a platila som za to 7e. Teraz to uz mam v tom pausale Delfin 1000MB rovno.. a samozrejme ked prekrocis tak je len spomalenie rychlosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
internet miniem vsetok kazdy mesiac, smsiek poslem asi tak 30 a prevolam asi 10 minut mesacne
Fuck you troll
@2 + na isic mas 5E zlavu
@danieldevil no ani ja to neviem najst, ale viem ze este davnejsie som mala 700MB balicek a platila som za to 7e. Teraz to uz mam v tom pausale Delfin 1000MB rovno.. a samozrejme ked prekrocis tak je len spomalenie rychlosti.