V skratke. Balil ma, prestal ma balit, prestal sa ozyvat, je nezadany a ja ho lubim. Ked ho stretnem alebo sa stalo ze som to nevydrzala a ozvala som sa mu bol velmi mily, kamaratsky. Mam sa o nieco snazit?
lenze on zjavne nema zaujem. Ked sa mu ja neozvem on nenapise. Niekedy sa mi zda akoby som ho otravovala ale nechce ma urazit. Dokonca som ho pozvala ja ako baba von on povedal ze mi da vediet na druhy den pretoze teraz este nevie a na druhy den mi vediet nedal ani sa neospravedlnil. A to tvrdil ze chce ist a ze sa mi urcite ozve. Dorazilo ma to
zbalit. Ale ako? To mu mam stale vypisovat? Asi nie. Isla by som s nim von ale kedze minule sa stalo to, co som napisala v 4.sprave tak je hlupe aby som sa pytala znova. Už je to vtieranie. Tak ako?
nikdy som ho neodstrekavala, vzdy som bola velmi mila, niekedy som ho vraj recami privadzala do rozpakov ked som mozno trocha flirtovala . Proste zrazu prestal. Raz som to nevydrzala a po mesiaci som sa ho opytala co sa stalo. On mi najprv tvrdil ze za to ze idem robit na rok operku a bolo by zle vediet hned dopredu datum rozchodu. Potom mi neskor povedal ze uz sa rysuje ine dievca. Doteraz som sa z toho nespamatala. Viem, ze teraz nema uz ziadne dievca a ani ziadne nema v dohlade. Ale ked ja nenapisem, on sa neozve, ked ho pozvem von tak sa stane @4 . Mam sa uz na to vykaslat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov