Tom a Jerry som ako decko milovala a Totally spies! a mám rada Brickleberry The Simpsons, Family guy, South park, Spongebob Squarepants, Bob's burgers, Rick and Morty, Gravity falls, Dariu a neviem, dosť toho je, asi by som si nevedela vybrať najobľúbenejší. všetsko sú to také klasiky.
nejak neodpadávam z Inside job a F for family.
Vždy som mal najradšej japonské anime. To bolo úplne ako niečo z iného sveta, malo to zvláštnu carovnost, emotivnost, inakosť a sledovanie nejakého dobrého anime bol pre mňa taký únik alebo ako to povedať. A zo západných animákov som mal rád veľmi seriál Samurai Jack Potom ešte Scooby Doo a také tie animáky z Cartoon Network, ktoré som ako decko pozeraval v nemeckom dabingu na nemeckých programoch a potom neskôr na Jetixe v českom dabingu. Tiež aj South Park bol dosť haluz Tom a Jerry je zas kokotina, ktorá má negatívny vplyv na malé deti. Násilie prezlečene za zábavu, ukazovanie zvierat ako niečo z gumy čomu nevadí udrieť to kladivom, úplná absencia niečoho poucneho, morálneho a podobne... Nikdy som nechápal ten hype okolo toho a už ako malému sa mi to protivilo.
Čo sa rozprávok týka tak Ninja korytnačky, Nezvyčajné dinosaury a nemala som veľmi rada Macka Pu, Šmolkov ani tú partiu okolo Buggsa Bunnyhos výnimkou Silvestra...K väčšine som ale mala neutrálny vzťah, že keď to dávali v Kakau, tak som pozerala, takých Gumkáčov napríklad.
A z tých dospeláckych Simpsonovcov, ale staršie série, South Park, Futuramu. Iným som zatiaľ veľmi nedala šancu, ale Family guy sa mi nepáči.
@Hellium No ja tiez som si to neuvedomoval a ani som to potom nepozeral ale niekde som o tom videl video XD Je toho kopec na YT tam boli faily snad v kazdej casti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nejak neodpadávam z Inside job a F for family.
A z tých dospeláckych Simpsonovcov, ale staršie série, South Park, Futuramu. Iným som zatiaľ veľmi nedala šancu, ale Family guy sa mi nepáči.