ahojte chcela by som si kúpiť nový mobil, ale neviem či je dobrý vybrala som si HUAWEI ASCEND G300 ..... zatial čo som pozerala na internete o ňom hovoria, že je to super mobil, ale ja si nie som istá či práve huawei ... chcela by som niečo za prija
mám huawei ascend y300 a pohoda ak ti ide o to že to nie je jedna z tých klasických overených značiek mobilov tak sa podla mňa nemusíš báť. ja ho mám už pár mesiacov a zatial žiadny problém
zober radšej HTC Desire 500
HTC má novšiu verziu Androidu, viac RAM, lepší grafický čip (nie o veľmi, naozaj nie o veľmi ale je ), 8 mpix foťák ktorý považujú v stredne triede za jeden z najlepších a lepšiu baterku
@chupachups213 Ja budem zase odporucat moj LG Optimus L9 II, mam ho sice len par tyzdnov, ale zatial som uplne maximalne spokojna. Novy som kupila tusim za cca 240
@77hanes77 no tak ja neviem .... hlavne som chcela mobil ktorý má Android, wifi , bluetooth, dobrú pamäť .... ja neviem proste mobil pomoooc ... ja neviem ktorý si mám vybrať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
HTC má novšiu verziu Androidu, viac RAM, lepší grafický čip (nie o veľmi, naozaj nie o veľmi ale je ), 8 mpix foťák ktorý považujú v stredne triede za jeden z najlepších a lepšiu baterku
@chupachups213 Záleží, na čo ten smartfón budeš okrem volania využívať.
@chupachups213 Daj cenový strop.
Tak LG L9 II nie je o čom v podstate.