Prosim pomozte mi.....Mam 19 rokov a este nikdy sa mi ho nepodarilo kamaratovi vyhonit.Ja som uz zufala prosim vas z celeho srdca aby ste mi pomohli..Mna to velmi trapi ze ho nemozem aj takymto sposobom uspokojit......Prosim..............SOSO
robim si srandu--lovegirl-ty si v poriadku ved mas 19 to by si uz amla davno vediet nemyslis?????????hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaaha no osm teda zvedava ci sa to vobec naucis.......ale aj tak vela stastia.....alre to honenie aj tak neni nejak extra potrebne
HA HA HA to bolo vtipne vanessa ved mas len 15 co o tom mozes ty vediet?a tak aj tak potom dakujem.....ale vazne ako ho mam chytit to ma tiez nenapadlo ......ja viem ze ty to vanessa vies tak mi aspon ty porad.ja uz som zufala alebo hocikto iny............PROSIIIIIIIM
lahka pomoc: opytaj sa ho. popros ho, aby ti to ukazal. VIEM, ze to znie cudne a mozno to vyzera tapne, ALE: 100ludi, 100 chuti. zo skusenosti viem, ze nie kazdemu sa zamlouva vsetko a moze sa stat, ze prave Tvoj "kamarat" ma svoj zvlastny sposob, ako to orbi, ktory sa lisi-ze mu to v malych detailoch vyhovuje inak.
ozaj, skus to. nie je to hanba.
drzim Ti palce.
a este nieco: to nie je hanba, ze to v 19-tich nevies(o sebe pomlcim ). na niektore veci treba trochu dospiet a prezit ich trochu inak. skor je smutne, ze Ta "vysmeje" 15rocna holka..
hm ja viem uz som si s vanessou popisala a vysvetlili sme si to takze to je v pohode........dakujem aj ona aj ty si mi velmi pomohla damkujem vaam obom
vanessa klidek, nie kazdy v patnastich nafukuje kondomy u kamosky lovegirl proste musis ho chytit a co najrychlejsie behat s rukou a kozou hore dole... heh jak smiesne to znie, ale je to tak... len ju nestrhni, lebo neviem ci chce byt obrezany pokial uz nie je
Marek-69: myslim, ze prvotna otázka bola iného typu, tak načo to sem montuješ,hm? a suhlasím s poslednými dvoma príspevkami, je to AŽ príliš intímne. veď to sa nedá robiť každému.. (!!) len tak..
jaj, dobreee... aj ja mam taky problem,ale opacny... môj chalan mi vzdy pred koncom chyti ruku, aby sa "to" nestalo, neviem preco... ale rada chalana by sa mi hodila... preco sem kruci pisu len baby? hm? tie mi asi moc neporadia... a myslim, ze ustami je ovela tazsie ho spravit ako rukou... teda aspon pre mna... xixi
neboj, nie si sama co to newie, napr..ani ja to newiem a stawim sa ze dalsie diewcata to newedia a raz to skusit musis a ucit sa taq isto...ete nikto uceny z neba nespadol...taq drzim prstiky
...no...4zabka4 ..presne..je este vela bab co to nevedia...a podla mna je blbost to robit len tak.. neviem preco, ale nezda sa mi, ze by takato "aktivita" nieco robila aj s babou..ale zase..ako bolo povedane..100 ludi,100 chuti... osobne si myslim, ze ak na tom tvojmu chalanovi..ci "kamaratovi" ..tak velmi zalezi.. tak ti s tym pomoze..a povedie tvoju...ruku.. tak aby ti ukazal co je mu najprijemnejsie...
Nemas sa preco hanbit... ked uz sa dopracujes k niecomu takemu..tak myslim ze vo "vztahu" je nejaka dovera a nemalo by sa stat ze jeden druheho vysmeje alebo zosmiesni preto, lebo nieco proste este "nevie"...
To vie podla mna kazdy, najhorsi je ale ten strach ako pred prvym bozkom, ze to nebudes vediet. Ale potom, ked uz si s tym dotycnym sama, ide to automaticky, teda aspon mne to islo
suuhlas s Anjelicek1,prvykrat sa ti to mozno bude zdat ze ti to nejde,ale nenechaj sa tym odradit,potom ti to uz pojde ako po masle hlavne bud trpezliva
suhlasím s woodom...alebo skus nekedy rýchlejšie a niekedy pomalšie a masíruj mu miestečko pod semeníkmi nachádza sa tam erotogenna zona ta na mojho chalana vždy zaberá.a ak maš dlhe nechtíky tak ho trošku škrabkaj po tomto mieste a masíruj JEMNE semeníky a už by mal byť tvoj..ak to naňho nezaberie tak je potom chyba v ňom a nie v tebe.sleduj jeho reakcie a podla toho sa riad.ved uvidíš čo sa mu páči alebo pri čom nereaguje...a ustami je to jednoduchšie ale ak sa mu to nepáči tak co už s ním.skus ho nejako viac aj pred tým navnadiť...veľa šťastia!
tak s kamaratom je to tazke skor by to mal byt tvoj frajer a ked ste spolu tak ho nechaj nech sa stebou pohra kym sa mu nepostavi a potom to uz ideeeee
Myslim ze by sa naslo vela chalanou ktory by ti radi pomohli vyriesit skus sa spytat dakeho spoluziaka a skuste k nemu po skole skocit myslim ze by ti dal velmi rad z tohto predmetu doucovanie a mala by si dalsieho kamarata alebo ked tak skus si pozriet niake P-ecka a nieco odkukat prajem vela stastia ja mat take problemi/y
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ozaj, skus to. nie je to hanba.
drzim Ti palce.
a este nieco: to nie je hanba, ze to v 19-tich nevies(o sebe pomlcim ). na niektore veci treba trochu dospiet a prezit ich trochu inak. skor je smutne, ze Ta "vysmeje" 15rocna holka..
ked to niekto poznate...a este link priamo na video... » video.google.com/videoplay?docid...
Nemas sa preco hanbit... ked uz sa dopracujes k niecomu takemu..tak myslim ze vo "vztahu" je nejaka dovera a nemalo by sa stat ze jeden druheho vysmeje alebo zosmiesni preto, lebo nieco proste este "nevie"...
Vanessa1311 - Lovegirl = jedna a tá istá osoba.
vanessa=lovegirl
tiez iba moj nazor