Ahojte , mam problem ktory ma tgrapy nejaku dobu mam uz dlhsie vlasy uvazujem ze sa necham nejako ostrihat ale neviem ako by som kadernicke vysvetlil ako aby tio nedomrvila a trepat sa tam s nejakou fotkou to je podla man uplkne odveci chcem aby mi nechal
Najprv obrázok, potom vysvetliť predstavy podľa obrázka. Pre istotu jej 100krát zdôrazni, akú dlžku vlasov si chceš nechať. Skús sa ešte doma pohrať so svojími vlasmi. Zober hrebeň a pred zrkadlom skúšaj rôzne účesy.
@johnny7 Podľa mňa si zober obrázok a ukáž ho kaderníčke. Si si vedomý toho, že z tej miniatúri zapuzzlovanej (tvoja foto) skoro vôbec nevidím vlasy. nevadí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ona sa ťa pýta práve preto aby si bol spokojný, ty za to platíš, tak si musíš povedať čo chceš....ona ti nevidí do hlavy
Napr. ukážeš jej obrázok ale vlasy na obrázku sa ti zdajú byť o trochu krátke ako by si chcel.
Tak jej povieš že to chceš ako na obrázku len chceš nechať o čosi dlhšie vlasy ako má chalan na obrázku.
Chápeš,
ved si chlap normalne sa daj ostrihat na kratko bez nastavca
To sa vyslovene hodi akurat Bruceovi Willisovi ist bez nadstavca
ja som nehovoril ze teraz kazdy ma oholene.. ja som dal len priklad proste muz by mal mat kratke vlasy a nie dlhe ako bukvica
@007andy narodniar aby sa neozval ty Trenčan
alebo prehadzovačku...