Ahojte, mohli by ste mi nejako pomôcť? S priateľom spolu spávame už 2,5 roka a ešte stále som pri ňom nemala orgazmus. Proste už sme skúšali hocičo: zmeny polôh, prsty, jazýček, vibračný krúžok....ja to proste nechápem. ..neviem, či je problém vo m
a skusil pri tom mavat uterakom? ( inspirovany starym prastarym vtipom )
Starsi Zid sa ozenil s mladou damou a velmi sa mali radi. Avsak nezavisle od toho, ako sa stary pan snazil, jeho manzelka nikdy nedosiahla orgazmus. A kedze zidovska manzelka ma narok na sexualne uspokojenie, obratili sa o radu k rabinovi. Rabin vypocul si ich otazku, pohladil bradu a navrhol:
"Najmite svarneho mladika. A ked sa budete milovat, nech mladik nad vami mava uterakom. To pomoze vasej manzelke fantazirovat a urcite dosiahne orgazmus."
Tak sa vratili domov, ze si vyskusaju rabinovu radu. Najali pekneho mladika a povedali mu, nech mava nad nimi uterakom, ked sa budu milovat. Ale to vobec nepomohlo a manzelka nebola uspokojena. Zniceni, sa vratili k rabinovi.
"Dobre," povedal ten manzelovi, " tak to vyskusajte opacne. Nech mladik sa miluje s vasou zenou a vy mavajte uterakom nad nimi."
Zase sa vratili domov a nasledovali rabinovu radu. Mladik si lahol do postele s manzelkou a stary pan zacal mavat uterakom. Mladik s vervou sa pustil do prace a coskoro manzelka dosiahla obrovsky orgazmus. Manzel sa usmial, vitazoslavne sa pozrel na mladika a hovori:
"Vidis, TAK SA MA MAVAT UTERAKOM!"
ked nepomoze, skus zmenit farbu uteraka
(btw nechapem ake rady tu cakas, to je skor otazka na gynekologa nez na forum na nete)
ak ťa to uteší ja ten orgazmus tiež veľakrát nemám.. ale zatiaľ mi to až tak nevadí... ale po dvoch rokoch by ma to asi tiež sralo..
podľa mňa najlepšia poloha ako dosiahnúť orgazmus je keď si hore.. na koníka alebo ako to tu niektorý volajú... je to najlepšie pretože sama si môžeš nájsť to miesto ktoré potrebuješ a sama si to tam stimuluješ.. inak ti neviem poradiť..
p.s.- ten vibračný krúžok je super mala som ho raz..
@zuzushiq trava na odvykacku? asi nie... A len skusit to asi nepojde, pretoze na travu si potrebujes vytvorit THC receptory v mozgu, velmi malo ludiich ma dostatokuz pri prvom huleni. Navyse ludia co malo hulia si nevedia stavy usmerinit, takze pochybujem, ze by ich dokazala presmerovat naprecitenie sexualneho stimulu. Ale osobne som to uz parkrat skusil a mozem povedat, ze uz len bozkavanie je vynikajuce
@problem1a2 Musis pochopit, ze najsilnejsia erotogenna zona je mysel Ak si uz vopred povies, ze ten orgazmusnedosiahnes anic z toho nebude, tak ta moze objazdievat aj tyzden anaozaj nic nebude. Uvolni sa, nalad sa, mysli len na sex, nie na jeho nedostatky. Ak to nepojde ani ked sa ti toto podari, byt tebou, vyhladal by som odbornu pomoc.
@Ribo pekná hlúposť že už len bozkávanie je vynikajúce... vtedy Ti to príde v prvom rade buď nezaujímavé a myšlienky Ti uletia úplne inde, alebo Ti bude smiešno...
@demmonicbass Mas to odskusane? Ak hej, ako casto hulis? Jateda hulim dost casto a stavy si dokazem temer perfektne ovladat (ci uz ich tlmenie, zosilnovanie, usmernovanie atd...). Stacila myslienka a uz pre mna nebolo nic ine okrem jej a mojich ust (a tiel samozrejme). Smiesno..take stavy som mal mozno prvych par mesiacov ked somzacinal hulit, teraz musi byt nieco aj naozaj smiesne aby som sa smial,nesmejem sa na kazdej hovadine.
Ale moze to byt aj niecim inym, co ma teraz napadlo. U bab nemusi trava ako sexualny stimul fungovat az tak dobre, vysvetlim. Muzi maju THC receptory aj v semenikoch, cize je ovplyvene aj libido. No neviem ci aj zeny maju THC receptory v niektorej casti pohlavnych organov.
Čítam tie tvoje reakcie že ti každý dáva blbé rady tak po prvé neviem prečo chceš počuť radu na fóre kde je 80% sopliakov alebo skôr rozumovo nevyvinutých ľudí ktorý sa ti vysmejú do tváre ak máš ty alebo niekto problém a chce počuť rozumnú odpoveď na svoju otázku. Po ďalšie by ma zaujímalo či si to povedala aj partnerovi čo máš za problém a nie všetkým len on žije vtom že si s ním spokojná. A po ďalšie na také otázky existuje v dnešnej dobe aj gynekológ ktorý ti skôr pomôže s odpoveďou na tvoju otázku. Možno že máš malý bod G (Grafenbergov bod) tak a to ti povie jedine vyšetrenie či máš malý ten bod ak áno tak ťa len tak ľahko hoc jaký šuhaj neurobí a asi ťa nepoteším dá sa ten bod chirurgicky zväčšiť ale stojí to asi 15000 Sk (500 euro) ale po pol roku sa vstrebá v tele ženy.
Len by som poznamenal k tomu co hovoril Ribo ze ma pravdu, Demonicbass, je to fakt pecka a nie len boskavanie. Celkovo je to silny zazitok. Ale je to tak ze ak ludia len par krat hulili tak to asi nevykrju
Pa3cek, tak to som si vsimla, ze tu je vacsina malych deti...neviem, ako to tu frci...len vcera som sa tu zaregistrovala..nevedela som, do coho idem...
no a co sa tyka toho, ci som o tom povedala frajerovi tak ano- myslis, ze jeho to netrapi? jasne ze ano...ved on sa snazi, ale .......
proste asi som vadná, no čo už...ale poznám aj iné baby, ktoré to nikdy nemali, tak som sa tým už začala pomaly zmierovať.....
@Problem1a2 mozno to je vsetko len v tvojej hlave ... vacsina dievcat pocas prvych par milovani nedosiahne orgazmus a ty si si to mozno tak nejak zovseobecnila ... skus pocas toho na nic nemysliet a sustred sa na tie prijemne pocity pri tom a ver ze sa urobis ... najlepsie by bolo keby si si aj s drahym pred tym supla trosku cerveneho vinka (to pomaha)
niesom doktor ani sestricka, takze je to len moj nazor na to ako by si to mohla vyskusat a drahy nech sa snazi
Určite nie si prvá ani jediná. Myslím, že hlavný problém nie je v tebe ani v nom, ale v tvojom prístupe. Vidno že ťa to štve a ked príjde na vec, si nervozna a myšlienky "aj tak obíjdem na prázdno" tomu moc nepomáhajú. Vykašli sa na to a užívaj si chvíľku s tým, koho máš rada. A ono to bud príjde alebo nepríjde. Užívaj si a nestresuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak sa ani sama nevies spravit bude to v tebe ale o tom pochybujem ... ako dlho zvykol trvat vas styk?
Starsi Zid sa ozenil s mladou damou a velmi sa mali radi. Avsak nezavisle od toho, ako sa stary pan snazil, jeho manzelka nikdy nedosiahla orgazmus. A kedze zidovska manzelka ma narok na sexualne uspokojenie, obratili sa o radu k rabinovi. Rabin vypocul si ich otazku, pohladil bradu a navrhol:
"Najmite svarneho mladika. A ked sa budete milovat, nech mladik nad vami mava uterakom. To pomoze vasej manzelke fantazirovat a urcite dosiahne orgazmus."
Tak sa vratili domov, ze si vyskusaju rabinovu radu. Najali pekneho mladika a povedali mu, nech mava nad nimi uterakom, ked sa budu milovat. Ale to vobec nepomohlo a manzelka nebola uspokojena. Zniceni, sa vratili k rabinovi.
"Dobre," povedal ten manzelovi, " tak to vyskusajte opacne. Nech mladik sa miluje s vasou zenou a vy mavajte uterakom nad nimi."
Zase sa vratili domov a nasledovali rabinovu radu. Mladik si lahol do postele s manzelkou a stary pan zacal mavat uterakom. Mladik s vervou sa pustil do prace a coskoro manzelka dosiahla obrovsky orgazmus. Manzel sa usmial, vitazoslavne sa pozrel na mladika a hovori:
"Vidis, TAK SA MA MAVAT UTERAKOM!"
ked nepomoze, skus zmenit farbu uteraka
(btw nechapem ake rady tu cakas, to je skor otazka na gynekologa nez na forum na nete)
mu povedz že "pekáč treba najpr vymastiť než tak strčíš vtáka",
podľa mňa najlepšia poloha ako dosiahnúť orgazmus je keď si hore.. na koníka alebo ako to tu niektorý volajú... je to najlepšie pretože sama si môžeš nájsť to miesto ktoré potrebuješ a sama si to tam stimuluješ.. inak ti neviem poradiť..
p.s.- ten vibračný krúžok je super mala som ho raz..
@problem1a2 Musis pochopit, ze najsilnejsia erotogenna zona je mysel Ak si uz vopred povies, ze ten orgazmusnedosiahnes anic z toho nebude, tak ta moze objazdievat aj tyzden anaozaj nic nebude. Uvolni sa, nalad sa, mysli len na sex, nie na jeho nedostatky. Ak to nepojde ani ked sa ti toto podari, byt tebou, vyhladal by som odbornu pomoc.
Ale moze to byt aj niecim inym, co ma teraz napadlo. U bab nemusi trava ako sexualny stimul fungovat az tak dobre, vysvetlim. Muzi maju THC receptory aj v semenikoch, cize je ovplyvene aj libido. No neviem ci aj zeny maju THC receptory v niektorej casti pohlavnych organov.
no a co sa tyka toho, ci som o tom povedala frajerovi tak ano- myslis, ze jeho to netrapi? jasne ze ano...ved on sa snazi, ale .......
proste asi som vadná, no čo už...ale poznám aj iné baby, ktoré to nikdy nemali, tak som sa tým už začala pomaly zmierovať.....
niesom doktor ani sestricka, takze je to len moj nazor na to ako by si to mohla vyskusat a drahy nech sa snazi
@15
@31 asi vystihol všetko aj to čo som chcela napísať ja...
treba sa uvoľniť, mať chladnú hlavu, pokúsiť sa jednoducho na nič nemyslieť,,, a užívať si...