mam skoro 15 a mama mi nekupi dezodorant, vzdy ked jej poviem ze ho chcem lebo ked sa spotim smrdim a ona povie ze sa osprchuj a ze ona to neciti. ako ju mam prehovorit
@horsiq hej, ja viem, ale obavam sa ze ty nie, lebo toto neni vobec vtipne.. uz mam tohoto fakt plne zuby, ked sa ludia snazia tvarit ze vidia do mojho zivota a poznaju ho (co ma fakt privadza do uzasu) lepsie ako ja
jedna vec je že ste strašne svinské kurvy všetci ale druhá je že vkuse si to potrebujete vyhoniť na niekom konkrétnom. Síce smiešne ale dosť prízemný humor je to.
MREM!! Ten nedpis....what the.... Bože veď si kúp dezodorant sám preboha, abo nemáte doma sprchový gél? Otec nemá sprej voňavku nič? Ja neviem preboha... lol
Kde som to? Zlá planéta, zlý vesmír Bože chlapče Trochu zapni mozog, aj keď to bolí a kúp si ho To zvládneš. Väčší trapas to bude, keď si budeš kupovať kondómy a podobné veci. A aj to SKUTOČNE prežiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
nekúpi dezodorant, pre boha!!
šak to stojí maximálne 5 eur -.-
unperfumed reality
Ale aj tak som tu dnes len na návštevu, ešte biudem neprítomný dlho
....ani tvoja babka nepoužívala dezodorant sa keď celý deň jebala na záhumenke so zemiakmi a to ju potom musel ešte dedo takú spotenú vyplieskať
spotene prádlo, slipuše, smradliaky ako ponožky ponukni fetišistom na predaj,
za utržené chechtáky si kúpis aj paletu dezodorantov :..................filip
nemám čo dodať...
Mne mama nechce kúpiť zubnú kefku, čo mám robiť???
inak btw neviem preco vobec otvaram take sproste temy