Chcem vedieť, že či sa babe nehnusí keď fajčí chalanovi. .. ako vieš, keď on cez to čúra a tak. .. abo keď sa predtým naje takého cesnaku . .. wa. No a ešte by som chcela vedieť, keď keď ste fajčili po prvýkrát, či ste to hneď vedeli, abo to prišlo sa
Pusinocka666 ja som to cital niekde .... tiez ze ryba ani ostre jedla by sa 12 hodim pred stykom nemali jest, ale ci je to pravda ... to moze povedat len a len zeny
nehnusi sa mi to.. pokial je hygiena tak nie je dovod aby to bolo hnusne.. resp musela by tam byt velmi velka nehygiena aby ti bolo zle hej a to ci jedol cesnak? lol tak hop alebo trop u teba nie? niekotrym je to jedno
ci sme to vedeli? nie nevedeli ale naucis sa... ako vsetko ostatne..
3: nie je pravda ze zena z toho nema ziaden pozitok. fyzicky akoze nie ale psychicky mozes...
9 a 10 ako 10 napisali fyzicky mozno je ale psychichky uz ano ... cital som to raz volakde neviem kde a zasa 100 ludi 100 chuti ... kedze som muz tak radsej bduem cusat
Ja to nehovrim ja to psiem ale neva Ja sa k takimito vecami nebduem vyjadrovat radsej. a to mi potom vsei pripomente lebo hned budu spomenute casopiy ... dakuejem Vam za pochopenie
Prajem ti, aby si sa raz v živote poriadne vystriekal do pusy nymfe, ktorá to s radosťou prehltne, a vtedy bude mať z toho aj psychický aj fyzický pôžitok
Icex, ,buď sa nauč písať, ,alebo sa vybodni na to, ,lebo aj to čo si napísal je bedač akože vážne.. . keď nemáte ani čo napísať, ,tak radšej ani nepíšte, ,akoby ste mali vypotiť nejakú kocovinu
nechapem co z toho robite. zenska nemusi byt nymfomanka aby jej chutilo semeno. preboha. mame z toho pozitok a nechapem co sa tu vobec riesi... su zeny ktore to robia radi chuti im aj semeno, su zenske ktore spravia fajku ale semeno nezjedia ani keby co a su zeny ktore to neznasaju a vyhybaju sa tomu.. staci to? pokial neskusis nevies.. prve razy su mozno divne ale potom je to uz jedno. pokial ta chlap nepridusi s penisom tak sa nemas coho obavat
a holyknight.. bodaj by ti raz zenska povedala ze sa ta nedotkne lebo je to hnus. si debil.. zeny to maju rady takisto ako vy chlapi... pohni tymi zavitmi..
bože čo tu riešite? Ona sa pýta kočiek, či sa im páči, keď chalanovi fajčia, nie na nejaké výskumy...
takže čo sa mňa týka:
nemám problém s tým, aby som svojmu chalanovi vyfajčila, veď je to úplne prirodzené. A navyše keď vidím, ako ho to vzrušuje, tak to robím ešte radšej. O to mi predsa ide.
Čo sa týka jedla a "chuti penisu", zatiaľ som nepostrehla, že by to nejako súviselo. Chuť penisu skutočne závisí len od hygieny. Ja od partnera očakávam, že sa pred stykom umyje, takže s týmto problém nie je. Len aj vy muži by ste si mohli uvedomiť, že sa máte osprchovať...
A či sme to vedeli? Žiadne zranenia nenastali, ale či to bol preňho nejaký veľký očakávaný pôžitok, tak to asi nie. Ale naučíš sa... A ak mu ešte kočka nefajčila, ani on nebude vedieť, či to robíš dobre
nikdo sa to ucit nemusiii,vecsinou na to totiz pridess...VIees,to sa tak predtym osprchuje a vsetko a potom je to uz len super.a ze sa to nekomu hnusi?moze byt,ale mne to psyxicky velmi dobre robi,ked to dobre robi jemu D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A potom sa moze zasa aj chalan spytat, ci sa to inemu nehnusi.
ak je hygiena tak je vsetk ok aspon si to myslim.
a opatrnsoti nie je nikdy dost
To si na to ako prišiel, že žena z toho nemá žiadny pôžitok?
Asi si ešte nič nemal s nymfomankou. Niektorým ženám sa to možno hnusí, ale mnohým teda určite nie.
ci sme to vedeli? nie nevedeli ale naucis sa... ako vsetko ostatne..
3: nie je pravda ze zena z toho nema ziaden pozitok. fyzicky akoze nie ale psychicky mozes...
Prajem ti, aby si sa raz v živote poriadne vystriekal do pusy nymfe, ktorá to s radosťou prehltne, a vtedy bude mať z toho aj psychický aj fyzický pôžitok
Do toho...
takže čo sa mňa týka:
nemám problém s tým, aby som svojmu chalanovi vyfajčila, veď je to úplne prirodzené. A navyše keď vidím, ako ho to vzrušuje, tak to robím ešte radšej. O to mi predsa ide.
Čo sa týka jedla a "chuti penisu", zatiaľ som nepostrehla, že by to nejako súviselo. Chuť penisu skutočne závisí len od hygieny. Ja od partnera očakávam, že sa pred stykom umyje, takže s týmto problém nie je. Len aj vy muži by ste si mohli uvedomiť, že sa máte osprchovať...
A či sme to vedeli? Žiadne zranenia nenastali, ale či to bol preňho nejaký veľký očakávaný pôžitok, tak to asi nie. Ale naučíš sa... A ak mu ešte kočka nefajčila, ani on nebude vedieť, či to robíš dobre
*lol*