Ak v škole tak som silno za uniformy aspoň na základných školách. Deti sú blbé a viditeľným sociálnym rozdielom dávajú dosť veľkú váhu i keď je pravda, že to od niekoho musia pochytiť.
@18 lebo ti o par rokov starsi sa tak vobec neobliekaju ze
..nie, v ziadnom pripade, preco by sme sa mali obliekat rovnako a tak ako sa nam nepaci.. ano hovoria ze je to dobre, aby sa jedni nevyvysovali nad druhymi, ale ked sa uz taki najdu, je kopa inych veci na ktorych sa budu moct vyvysovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ináč nemáš tam troška chybu v nadpise?
a prosím ťa, nauč sa pravopis nehovorím že sa mi preklep nikdy nestáva ale..proste toto nie
presne takých revolucionárov ako txy potrebujeme
Ale inak, uniformy, super vec, decká sa obliekajú ako blbé, hrôza na to pozerať.
..nie, v ziadnom pripade, preco by sme sa mali obliekat rovnako a tak ako sa nam nepaci.. ano hovoria ze je to dobre, aby sa jedni nevyvysovali nad druhymi, ale ked sa uz taki najdu, je kopa inych veci na ktorych sa budu moct vyvysovat..
na všetko sa dá zvyknúť,neviem čo má za dilemu zakladateľ ankety
jednoduché riešenie: pol dňa, čo musíš mať v škole uniformu znesieš, nosíš ju a potom ideš zo školy v obyčajnom oblečení...
má to aj jednu výhodu: uniformu môžeš zladiť s celkovým outfitom,môžeš tak vyzerať elegantnejšie a vypestuješ si vkus pre estetiku
a "unyforma" je zatiaľ jedna z top vecí, čo som videla
@3 @10
antifunebracka