Mňa napríklad totálne zmenil film Never back down (jednotka) ...úplne iná osobnosť a viac sa mi darí....ešte som sa dal aj na ten šport neskôr a neľutujem
najviac ma ovplyvnil a "naucil" The Butterfly Effect.
ani to asi neviem presne opisat, ten film do mna proste vyryl nieco typu - be careful what you do, lebo kazda jedna vec ktoru v zivote spravis ma svoj vyznam, vedie k niecomu a bez nej by to bolo vsetko uplne inak. a okrem svojho zivota tym mozes ovplyvnit/zmenit/zlepsit/zhorsit/znicit aj mnoho dalsich.
hej....že keď sa kúpeš a padne ti fén do vody, tak sa zabiješ....že ak chceš skonať, tak lieky treba zapíjať alkoholom....že keď ťa naháňa vrah, netreba utekať do pivnice....že v noci v lese odoženieš divú zver ohňom
a potom aj také tie životopisné filmy sú celkom obsiahle na poznatky, aj keď, tam si nikdy nemôžeš byť istý, čo je pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ako decko som sa z Hviezdnej brány naučila, čo je defibrilátor
Ešte predtým, že voda vedie elektrinu (nie, nepoviem, čo to bolo, prídete na to sami)
a tak, rôzne. Ale odkedy nie som (malé decko), tak okrem nových slov nedokumenty nič
este aj ze na konci vzdy vsetko dobre dopadne , len kedy bude ten konec?
celkovo som videl vo filmoch veľa výrokov na zamyslenie
ani to asi neviem presne opisat, ten film do mna proste vyryl nieco typu - be careful what you do, lebo kazda jedna vec ktoru v zivote spravis ma svoj vyznam, vedie k niecomu a bez nej by to bolo vsetko uplne inak. a okrem svojho zivota tym mozes ovplyvnit/zmenit/zlepsit/zhorsit/znicit aj mnoho dalsich.
a potom aj také tie životopisné filmy sú celkom obsiahle na poznatky, aj keď, tam si nikdy nemôžeš byť istý, čo je pravda
určite áno...ako to chodí v živote, ako sa rôzni ľudia dokážu zachovať v kritických situáciách