pardubice 2004 - opity som zaspal na zachode.. kamarati ma odtiahli do izby. zamklo sa, zhaslo, kazdy poodbadaval, ziadne reakcie. spal som pri radiatore. zobudil som sa na to, ze mi treba srat a nikoho som nezobudil.. tak som otvoril okno a ..
rano dobehla recepcna s tym, ze jak te tohle mozny, ale no tak kluci, co to delate, kdo to byl? dit my tady mame lidi, co jsi o nas pomysli, na hotelu je hovno..
nechala som na smrt unavene @grofcatko skucat pred dverami izby, pricom som si spokojne lezkala v posteli a v krcoch som pocuvala jej vykriky sialenstva. keby ju nenapadlo skusit otvorit dvere, tak je tam dodnes...
ono to scul ani neni take vtipne, ale keby ste ju vtedy poculi/videli...
aj by som napisal, ale ono su to vsetko zazitky, pri ktorych by bolo treba byt .. inymi slovami, situacnu komiku tazko prevedies do pisomnej formy, navyse ked k tomu potrebujes poznat aspon zakladnevlastnosti jednotlivych zucastnenych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nemáte pocit, že už dospievame? (keď sa nám tak nechce)
rano dobehla recepcna s tym, ze jak te tohle mozny, ale no tak kluci, co to delate, kdo to byl? dit my tady mame lidi, co jsi o nas pomysli, na hotelu je hovno..
» www.birdz.sk/webka/smutnyp/b...
ono to scul ani neni take vtipne, ale keby ste ju vtedy poculi/videli...