Chceli by ste Birdzáci na našom portáli, mať aj nadáciu Birdz pre deti ktoré nemajú život taký ako mi, lahký! Chcel by som Vás poprosiť zapájajte sa do diskusie len ludia ktorý naozaj chcú pomôcť. Na Slovensku žije veľa postihnutých, hendikepovaných ľudí
Pomáhať ľudom je to najdôležitejšie a myslím že odpoved človek na otázku. Malo by sa pomáhať deťom vnúdzi? a odpoved NIE je hrozná pretože deti potrebujú pomoc,
Takýmto deťom treba pomáhať hlavne duševne a psychicky podporou nových ľudí, komunikatívnych a veselých.
@4 odpoveď NIE nieje hrozná ! Jednoducho takýchto nadácii je stále viac a viac, a čo s tým riešia ? Veľké hovno ... nikdy to ani nevyriešia, keď pomôžeš malej skupine tak čo ? Vždy sa nájde iná ktorej nepomôžeš, ak prídeš na ot ako to vyriešiť globálne tak potom mudruj
@d170 o mestá hlavne tie velké ako je Bratislavam, Košice, Trnava, Banská Bystrica, Poprad, prešov atd ...
A pomáhať by sa malo, hlavne komunikcáiou, hračkami a spol. hrami s detmi, vieme že v nemocniciach sa deti necítia dobre, tak treba im spríjenit ppobyt a urobiť im radosť na tvári vyžiariť usmev, aby sa uzdravili
Ludia uvedomte sa, my sa máme ešte dobre ale čo tí ktorý sú hendikepovaný na vozíčku alebo sú postihnutý, aako niekto môže hovoriť že my normálbny sa máme tiež zle... Čo potom tí ktorý sú nazom najhoršie..veci ako stup*d by do takejto diskusie nepatrili
@17 áno sú na tom ľudia ktorý sú na tom hrozne, milion krát ! A čo ? Tak sa jednuducho narodili, nemôžu za to (a niektorí aj áno ((autonehody a tak ) ale s tým nič nespravíš ani keby chceš , btw toto my pripomína štýl jedného nemenovaného bloggera ktorý chce spasiť svet a nedostáva hviezdičky ku blogom
@19 no predstava na Birdzi je lahká, pomôct iným deťom zo slovenska, nie len hendikepovaným birdzákom...ale všetkým
a na birdzi by sa mohla spraviť podstránka tejto nadácie
každý kto by chcel pomôcť, by mohol, či hračkami, alebo výletom za detmi do týchto onkologických centier či iných. Pomôct by mohli či hračkami, komunikáciou, a mohol by sa založiť účet na Birdzi pre tieto deti ...
Ja som za to aby sa založila takáto nadácia...pretože nie každé dieťa alebo aj dospelí človek nemá také šťastie ako väčšina z nás, že je zdravý...vo svojom okolí poznám pár ľudí zo zdravotným postihnutím...a viem, že ony nemajú ľahký život a malo by sa im pomáhať...pretože život neni len o hmotných veciach ale aj o nehmotných...tkaže ja som jednoznačne za...
Máš peknú myšlienku a páči sa mi, že chceš pomáhať ľudom, ktorí to potrebujú a však momentálne si neviem niečo také na Birdz predstaviť. Nie je to také jednoduché, ako si myslíš .
@29 potrebujem len pár ludí ktorý by boli ocjňhotný somnou to robiť, a ostatné by už išlo s mojich fenancií... To jest žeby som sa podielal, hlavne chcem aby tu z birdzu boli ludia, ...a určite to nie je zas také ťažké
akoze napad dobry ale tiez si neviem predstavit ako by to fungovalo mna napadlo napriklad ze ked uz tu bude ta nadacia a ked chces pomahat detom aj po psychyckej stranke tak by bolo fajn keby tu bolo par takych amaterskych "psychologov" ktori by im davali rady a tak....
Ja si myslim, ze ubohy je kazdy kto sa pokusa zarobit pod zamienkou pomoci detom a ver ze takych som uz stretol..
Ak chces pomahat nikto ti nebrani. Rozdaj svoj majetok alebo si to financuj sam. Nemam proste rad ked niekto natrca ruku namiesto toho aby realne niecim pomohol.
@hangtime11 nechapem preco pindas na autora temy. Ved chcel len pomoct inym, akurat tu sa nedocka asi takych ludi ako je on, ze vidi zmysel pomahat takym ludom. Ale za to ho nemusis sprdnut ze co s tym otravuje ludi...
@hangtime11 nikdy nieje zbytocne niekomu pomoct, ked to myslis tak. Je to dobry pocit ked vies ze si niekomu spravil radost atp...a tomu ver, ze ti ludia si toho vazia. Ale ak to myslis tak, ze je zbytocne sa to pytat tu na birdzi, tak mas pravdu.
@romscho a tomas s tým súhlasil? lebo ja som za. pomohlo by to podľa mňa aj BIRDZu. a ja by som tiež pomohla, samozrejme ak by to bolo v mojich silách... no samozrejme to musí byť čestné... na druhej strane je pravda, že na BIRDZ je kopa degenerovaných a zakomplexovaných jedincov, ktorí všetko odsudzujú a radostne sa máčajú vo vlastnom egoizme a obmedzenosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
NIE
Takýmto deťom treba pomáhať hlavne duševne a psychicky podporou nových ľudí, komunikatívnych a veselých.
a ked myslíte nadácie ako Unicef, Hodina deťom usmev ako dar a podobné top sú velké nadície s desiatkami milionov ...
Ale naša by bola hlavne pre deti ajnie pre peniaze
Len by bolo dobré, keby si napísal trochu viac, lebo si zatial nenapísal ani o čo by šlo, o aké mestá a tak.
ĽUDIA... omg...
A pomáhať by sa malo, hlavne komunikcáiou, hračkami a spol. hrami s detmi, vieme že v nemocniciach sa deti necítia dobre, tak treba im spríjenit ppobyt a urobiť im radosť na tvári vyžiariť usmev, aby sa uzdravili
stupid...
Určite len chem pomôcť
Nie tu s tým otravuješ ľudí ...
A ako by si si predstavoval, že by to fungovalo na Birdz? Aká je tvoja predstava?
a na birdzi by sa mohla spraviť podstránka tejto nadácie
každý kto by chcel pomôcť, by mohol, či hračkami, alebo výletom za detmi do týchto onkologických centier či iných. Pomôct by mohli či hračkami, komunikáciou, a mohol by sa založiť účet na Birdzi pre tieto deti ...
jj ako by si si predstavoval, že by to fungovalo na birdzi?
deti potrebujú pomo, hlavne choré deti a birdz by mohol pomôct
tento krát súhlasím s @26
Máš peknú myšlienku a páči sa mi, že chceš pomáhať ľudom, ktorí to potrebujú a však momentálne si neviem niečo také na Birdz predstaviť. Nie je to také jednoduché, ako si myslíš .
alebo tu, kto chce pomôcť - pomôžeme iným deťom s hendikepom.
Chdodili by sme do detských domov, do zariadení s postihnutými detmi atd..
@romscho @38 - vidím ako platíš každého náklady na cestovanie a všetko ostatné, to ozaj Prosím ťa prestaň vymýšľať kraviny a užívaj si prázdniny ...
prihlásilo sa mi zatial 5dievčat dakujem baby...
Nakoniec to aj tak bude daka pochybna zbierka, ktora sa da velice lahko spreneverit. Vsetky nadacie a neziskovky tak funguju
aklebo Ts-kou
myslím si, že teraz aj tí bohatší pozerajú ako hlboko do vrecka môžu siahať
Ak chces pomahat nikto ti nebrani. Rozdaj svoj majetok alebo si to financuj sam. Nemam proste rad ked niekto natrca ruku namiesto toho aby realne niecim pomohol.
Pamätám si na tých ľudí čo za mnou chodili do nemocnice a teraz s nimi chodievam do táborov.
Ale zas..Iba veľké mestá..Ja v tejto diere môžem ísť tak do riti na raky ako hovorí mamina
Ale ked sa bude niečo robiť,chcem mať prehľad,môžeš mi napísať,budem rada
do piče už s niektorými