V pezinku pri kupku na severe je taky bufet, a tam robia aj cigansku, hamburger, hranolky, a taketo veci... a je tam taka postarsia teta, ktora vzdy zakrici, ked nieco z toho je hotove... lenze ona krici na dva dychy
jedna mrte hlucna dama so silenym smiechom sedela a kricala po panovi pri tom istom stole ktory mal rocnake povahove crty a hned o stol vedla sedel taky podivin a striedavo sa pozeral na mna a frajera
ked sme boli v taliansku ,kvoli snboardingu , tak na jednom kopci sme sli do restiky ,, kedze casnik nevedel po nemecky ,tak ma oco zavolal ,ze nech sa dohovorim po anglicky .. ked som mu povedala celu objednavku, pousmial sa a povedal "Ja jsem cech" ...
Mne sa najviac pacilo v minnesote, ked jeden kuchar v pojazdnom fast foode spieva hostom talianske pesnicky je strasne smiesny ale je to moc smypaticke ludia maju velky zaujem
ja som sa v školskej jedálni potkla (rodičia ma prinútili obuť si na fotenie vysoké topánky) a celý obsah môjho taniera s polievkou skončil na dlážke, kde som na koniec dopadla aj ja. roztiahla som sa ako taká žaba. vážne, nič trápnejšie som nezažila. nemusím pripomínať, že mi to spolužiaci hádzali na oči ešte asi pol roka.
zaujímavý zážitok zo školskej jedálne; černohorský rezeň, zemiaková kaša + broskyňový kompót. sadnem si k stolu a chystám sa jesť, keď sa pri mne zjaví chalan z druhej triedy a usmieva sa na mňa ako rarášok. Spýtavo na neho pozriem a on sa ešte viac rozžiari... papáš papáš? zabodol zrak do môjho taniera a ja som už nevedela jesť. keď si všimol, že nechcem, vrhol sa na moju porciu ako keby v živote nejedol.
on so svojim kamarátom totiž mali nacvičené gestá aj správanie akým donútia naivky ako ja prenechať im celú porciu.
Keď sme boli na dovolenke na Rodose a to som mala asi 4 roky, tak som mala pred sebou tanier so špagetami a tak dlho som sa v tom šprtala, až mi to všetko spadlo na zem aj s tanierom, vedľa sedeli Taliani a tí mi začali tlieskať
ked som tomasa v pizzerke oblial pivom to bolo vlastne prvykrat v zivote, co som rozlial pivo.. keby chodim do kostola, tak sa z toho urcite vyspovedam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Cigan ... ... ... ... skaaaaa... atd
ale inak to je jedno kam prídeme, vždy nás všade vytrvalo ignorujú
on so svojim kamarátom totiž mali nacvičené gestá aj správanie akým donútia naivky ako ja prenechať im celú porciu.
Pol litra fanty, prisám bohu, že som mala chuť zastreliť sa.