myslim ze v priatelstveano ale v laske nemozu byt 2 uplne odlisne osoby ... ved by sa nemali o com rozpravat , o nejakych spolocnych zaujmoch atd .. moj nazor
Presne moja najlepšia kamoška bola 13 rokov jedna čiernovlasá bacuľka zatiaľ čo ja som vysoká blondínka. potom však jej ego nedokázalo zniesť že všade kde sme prišli ľudia si nevšímali ju, ale mňa a tak si o mne začala vymýšľať a roznášať kokotiny aby ma potopila a ju mali radšej.... odvtedy nepotrebujem žiadnu najlepšiu kamošku...
zase na druhej strane, ak je niekto presny opak, musis dlhsie spoznavat, musis dlhsie zistovat... dozvies a naucis sa vela veci... viete, ako to myslim
Ach kriste. Tak ked si s niekym rozumiem nezaoberam sa tym kto je krajši pretože z nasho vztahu chcem tazit po dusevnej stranke a nie zvysovat si pri tom druhom sebavedomie a riešit po kom sa kto pozrel. Na to sa chojte promenadovat po meste so psom.
a nemam rad ked niekdo pise : mne vobec nezalezi na vzhlade , hlavne ze si rozumieme (ach) no ked si bude nejaka baba rozumiet z skaredym , obeznym , chlpatym , smrdiacim clovekom tak sa akoze do neho zblaaazni ? blbost .. vzhlad je dolezity ako povaha....
uz sa citim ako vtierka, ale zas musim dat @junkychess za pravdu. pekne baby sa kamaratia s baculkami len preto, aby pri nich vyzerali krajsie. mam svoje zdroje. a s tymi protikladmi v laske tiez nie som isty, do akej miery to funguje, lebo osobne mam pocit, ze do ziadnej
...a nemám pocit, že ju si všímajú viacej ako mňa. Blbosť. Ak sa s niekým kamarátim, tak preto že ju mám rada, a nie preto ako vyzerá...podstatné je vnútro a výzor je v kamarátstve úplne posledný....hlavne nech to nie je mrcha!
mám pocit, že tu nejde o partnersto ale priateľstvo. a kamarátky si teda nevyberám podľa výzoru ani či sa ku mne hodí alebo nie. Mám rôzne kamarátky..takže podľa mňa, nezáleží či je krajšia alebo nie, či múdrejšia alebo hlúpejšia, či vysoká alebo nízka a či je úplny protiklad.. keď nad tým ale rozmýšľam, vlastne nemám takú, ktorá by bola protikladom povahovo..
vrana k vrane sadá... čo neznamená, že tí ľudia musia vyzerať a správať sa identicky (to by bola nuda), ale v klúčových aspektoch (inteligencia, záujmy?) sú si podobní, až rovnocenní
no a k teme. mam 5 uplne naj kamaratiek.so 4 sme totalne ine a vyhovuje mi to, a s tou jendou zas uplne uplne rovnake.nazory, myslienky,vkus, vsetko.a s tou si tiez super rozumiem .takze vlastne neviem sa vyjadrit
mám radšej kamarátov ako kamarátky lebo tí nerobia podrazy, poprípade intrigy, nezávidia a tak...ale keď už mám ozajstné kamarátky, tak mi je jedno či sú pekné alebo nie, ja som ja, takže sa nebojím že by ma niekto niekde nahradil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak tak alebo aspon sa nesmu uplne vylucovat jednotlive vlastnosti ale je dobre ked sa doplnaju
jediné čo si myslím je, že v priateľstve záleží na tom ako si tí dvaja rozumejú a nie ako vyzerajú
mám pocit, že tu nejde o partnersto ale priateľstvo. a kamarátky si teda nevyberám podľa výzoru ani či sa ku mne hodí alebo nie. Mám rôzne kamarátky..takže podľa mňa, nezáleží či je krajšia alebo nie, či múdrejšia alebo hlúpejšia, či vysoká alebo nízka a či je úplny protiklad.. keď nad tým ale rozmýšľam, vlastne nemám takú, ktorá by bola protikladom povahovo..
dalo by sa o tom filozofovať, ale nemám čas!
no a k teme. mam 5 uplne naj kamaratiek.so 4 sme totalne ine a vyhovuje mi to, a s tou jendou zas uplne uplne rovnake.nazory, myslienky,vkus, vsetko.a s tou si tiez super rozumiem .takze vlastne neviem sa vyjadrit