Dnes už niektoré trinásťročné vyzerajú fyzicky pomerne vyspele...
Možno by ju aj chcel v určitých prípadoch...ale čo by z toho mal? Plnohodnotný vzťah by to rozhodne nebol, pretože to dievča ešte nie je psychicky dozreté, nie je natoľko inteligentné, nevie nič o živote atď.
Sex s ňou mať nemôže rovnako tak, keďže je ešte pod zákonom...takže tak no...
Jedine pod dohladom aspon jedneho prislusnika policajnych zloziek slovenskej republiky...
A to po dobu minimalne dvoch rokov, alebo kym sa ich vztah nerozpadne pred uplinutim tejto statom stanoveneho obdobia.
Ak pocas tejto doby mlady muz, ktory uz dovrsil 18ty rok zivota vsunie svoj pohlavny organ do genitalii dievcata, bude okamzite vzany do vazby, pricom mu predtym budu precitane jeho prava.
@ezechielkuceravy nie, ja som proste na starsich. moj dalsi vztah bol s vekovym rozdielom 12 rokov a moj terajsi priatel je starsi o 9 rokov. nikdy by som nesla do vztahu s mensim rozdielom.
@ezechielkuceravy nebolo mu to asi divne, pretoze ten chlapec bol na mentalnej urovni tak 15-16 rocneho. to mi doslo az neskor, ked som si uvedomila, ze miestami nad nim musim stat a kontrolovat ho ako matka. presne preto sme sa aj rozisli - chcela som niekoho, kto bude nie len starsi ale aj psychicky vyspelejsi ako ja.
môže, ale pochybujem, že by im to klapalo... možno na výnimky, tak ale 18-ročný chalan má oveľa odlišnejšie predstavy o vzťahu, ako nejaká pojašená trinástka...
a prečo by prakticky nemohlo? videl som už aj 70 ročného dedka milionára s 22 ročnou modelkou, ktorý tvrdil, že našiel celoživotnú lásku, ale tak, to je už o inom... A moj názor - to sa fakt cítiš na taký vzťah? niesi trošku naivná? ten chalan má 18, má (alebo može mať) total iné záujmy a priority ako ty, počkaj si ešte...lepšie dvakrát merať, a raz rezať... A joo ešte, ak sa s tebou vyspí pred tvojimi 15- či 14 rokmi neviem kolko to už je, a dozvie sa to nejako tvoj tatko, tak asi iba pojde do basy a tam... už jeho zadnici, nebude pomoci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
aj prakticky, ale ja keby som 18r chalan tak 13tku nechcem
Odľúb sa slečna mladá,určite ťa nebude chcieť tak,že " skutočne "
Možno by ju aj chcel v určitých prípadoch...ale čo by z toho mal? Plnohodnotný vzťah by to rozhodne nebol, pretože to dievča ešte nie je psychicky dozreté, nie je natoľko inteligentné, nevie nič o živote atď.
Sex s ňou mať nemôže rovnako tak, keďže je ešte pod zákonom...takže tak no...
ale zakázane to nieje
ale 13-18.. :/
"Čau"
"Potiahneš ma?"
"uhm"
"...."
"Tak ja už musím, mám večierku o ôsmej"
A to po dobu minimalne dvoch rokov, alebo kym sa ich vztah nerozpadne pred uplinutim tejto statom stanoveneho obdobia.
Ak pocas tejto doby mlady muz, ktory uz dovrsil 18ty rok zivota vsunie svoj pohlavny organ do genitalii dievcata, bude okamzite vzany do vazby, pricom mu predtym budu precitane jeho prava.