Možnosti zoznámenia hanblivých, tichých a introvertných ľudí.
Kde by sa podľa vás mohli alebo mali zoznamovať takíto ľudia? Sám do tejto skupiny spadám, tak ma z doporučovania druhých napadlo skúsiť to na kresťanských zoznamkách ešte. Malo by to aspoň tam význam?
Aj keď viem, pomohlo by robiť nejaké spoločenské aktivity, len musel by som vymyslieť aké a sa na to premáhať. 😬Ďalšia vec, že neoplývam veľmi humorom, tak je to o to ťažšie.
Aké sú ďalšie možnosti podľa vás?
Ak mám byť úprimný. XY ľudí tu sa ti už roky pokúša pomôcť, poradiť. Dokonca aj ja som ti písal ako dopadlo to rozhodovanie o práci, lebo mi bolo ľúto, že sa o tom asi nemáš s kým porozprávať. Bez odpovede. Miesto toho, aby si si zobral rady napríklad od @Azizi alebo @Thunderstorm k srdcu a nejako na sebe pracoval, navštívil terapeúta, len sa nonstop ľutuješ a sťažuješ. Koľké fórum s rovnakou otázkou toto je? 5te? Vyzerá to ale tak, že komu niet rady, tomu niet pomoci. Asi hľadáš nejaký zázračný elixír, ktorý keď vypiješ bude všetko Ok a nebudeš pre to musieť nič so sebou robiť. Tak skús toto:
Ako namiešať elixír lásky:
Na prípravu budete potrebovať vodu, 5 ružových lupienkov z ruže, 1 klinček, muškátový orech, levanduľu, kus zázvoru, časť z vášho tela a tela vašej obete. (Vlas, mihalnica atď…)
Samotná príprava je veľmi jednoduchá. Stačí všetky ingrediencie vylúhovať vo vode po dobu minimálne 12 hodín. Hotový elixír je samozrejme taký silný, že vám postačí, ak svojej obeti dáte pár kvapiek do čaju, kávy alebo ideálne do borovičky… Dôležité je, aby ste sa napili obaja. UPOZORNENIE: obeť by sa mala napiť ako prvá!
Ženy, ničoho sa nebojte, váš plán sa nepochybne vydarí a vy strávite život v romantickom sne po boku svojej novej lásky. Hlavne vás prosíme o jedinú vec. Dajte nám na facebooku vedieť ako to dopadlo!!!
Aj ja som introvert, najviac sa mi osvedčilo zakladanie fór na birdze a následne ignorovanie všetkých návrhov, vyplakávanie a ľutovanie sa, preklínanie opačného pohlavia, negativita, neprimeraná prieberčivosť a obmedzovanie sa na konkrétny "typ" človeka, nulová sebareflexia a odmietanie pripustenia vlastných nedostatkov, čo je extrémne dôležité, je odmietanie sa v niečom rozvíjať a pracovať na sebe - napríklad v podpriemerných konverzačných schopnostiach a mizernej empatii, nulovej percepcii toho, čo vzťah je, ako funguje a ako ho dlhodobo udržať. Jo a vôbec s najviac ľuďmi som sa zoznámila, keď som doma strihala kríky a polievala záhony
Podľa mňa je to dobrý nápad, lebo kresťanky určite uvítajú panica… a okrem toho väčšinou sú to také dobráčky, čo sa potešia takému chlapovi, ktorý vie aj na záhradke porobiť. A určite sa ti nebudú ani vysmievať ako tuto podaktoré indivídua. A nie sú zlomyseľné ani sebecké, lebo to je proti ich viere.
ja by som ti tiež odporúčala cirkev
je tam veľký nedostatok mužov a ženy by chodili aj so stromom, ak by to biblia dovolila
takže tam isto nájdeš 10 takých, čo sú zdeptané z toho, že sú desaťročie bez chlapa
SOM OSAMELÝ SMUTNÝ ZÚFALÝ OPUSTENY CHALAN A HĽADÁM MILE ÚPRIMNÉ DIEVČA NA VÁŽNY VZŤAH POCHOPENIE A LÁSKU NEMÁM ANI KAMARÁTOV POZNÁM LEN BOLESŤ SMÚTOK ŽIAĽ A SAMOTU KTORÁ MÁ ÚPLNE PSYCHICKY NIČÍ PROSÍM MOC DIEVČATÁ PÍŠTE PROSÍM MOC ZÚFALO ZHÁŇAM HOCIAKU BABU KTORÁ BY MA MALA RADA TAKÉHO AKÝ SOM
@lenkaska1@4 no mozno by si sa cudovala, ja mam celkom skusenosti s krestanskymi zoznamkami, o moc ine to od tych beznych neni, castokrat su tam celkom pokrytci. Ved tu na SK maju niektori "tzv. krestania" otrasnu povest. Ale je to asi o stasti, mal som aj dobru skusenost.
@turgachev@2 už som ti odpísal, ale ja často mám taký zlozvyk, že pozriem správy a napíšem po prečítaní a keď ma medzitým niečo vyruší, tak neskôr zabudnem a zostane mi to neodpísané. Zrazu zistím, že mi dakto písal.
Ja zlý už v tomto, nejako aj kašlem na ľudí, aj na aspoň nejakých tých málo kamarátov aj kamarátky.
Je vedecky dokázané, že pokiaľ tieto veci nezažiješ na výške, tak už nikdy. Čo si robil na výške?
Polovica birdzu sú hanbliví a tichí introverti, vrátane mňa, tvoj problém je inde.
@lenkaska1@4 a ja som predpokladal, že ani ty by si čisto nemala problém s panicom, ak by si nemala partnera. Alebo by som sa mýlil a mala by si s tým problém to prijať?
@yoss@18 áno, ďakujem ti za to, ale pre mňa sú najväčší strach medvede a hlavne vo voľnej prírode. To je pre mňa ako poslať niekoho na rebrík, kto sa bojí výšky a strach ho nepustí. Môžme sa ale stretnúť tu, tu je to bezpečnejšie a som otvorený stretnutiu.
Nemám problém sa ani v meste stretnúť, posedieť si. Ešte neviem, či ťa budem baviť, či ti neprídem nudný. Najskôr by sme sa mali spoznať takto. @yoss@18
@lostinthedark@24 bol som, čo to som podiskotékoval, užil si večierky s nimi, ale tým to skončilo a skončila časom pre mňa aj škola. Mal som len určitý čas, nepodarilo sa mi mať babu a vzťah, už takú možnosť som stratil. Teraz len takto všelijako, hoci sa mi nedarí.
@lenkaska1@30 tak lebo som si o tebe ani nemyslel, že by si aj v tých veciach mala byť prieberčivá. Ja ťa nevnímam ani ako povrchnú a náročnú v nárokoch na chlapa. Vieš, sú dievčatá, ktoré si zakladajú na tom aké má skúsenosti, pritom je to jedno, obyčajný sex a všetko sa dá ľahko dobehnúť. To je iba náročnosť tých dievčat, čo to moc riešia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Aké sú ďalšie možnosti podľa vás?
Ako namiešať elixír lásky:
Na prípravu budete potrebovať vodu, 5 ružových lupienkov z ruže, 1 klinček, muškátový orech, levanduľu, kus zázvoru, časť z vášho tela a tela vašej obete. (Vlas, mihalnica atď…)
Samotná príprava je veľmi jednoduchá. Stačí všetky ingrediencie vylúhovať vo vode po dobu minimálne 12 hodín. Hotový elixír je samozrejme taký silný, že vám postačí, ak svojej obeti dáte pár kvapiek do čaju, kávy alebo ideálne do borovičky… Dôležité je, aby ste sa napili obaja. UPOZORNENIE: obeť by sa mala napiť ako prvá!
Ženy, ničoho sa nebojte, váš plán sa nepochybne vydarí a vy strávite život v romantickom sne po boku svojej novej lásky. Hlavne vás prosíme o jedinú vec. Dajte nám na facebooku vedieť ako to dopadlo!!!
a tam si najdes sekciu mama, ozen ma; vyplnis svoje udaje a prihlasis sa
je tam veľký nedostatok mužov a ženy by chodili aj so stromom, ak by to biblia dovolila
takže tam isto nájdeš 10 takých, čo sú zdeptané z toho, že sú desaťročie bez chlapa
len no, moc si nezadrbeš do svadby, neva?
sak keď nechceš byt tichý, hanblivý, tak nebuď. čo nemas hlas? sa ozvi.
Ja zlý už v tomto, nejako aj kašlem na ľudí, aj na aspoň nejakých tých málo kamarátov aj kamarátky.
Odkiaľ si zohnal ten recept na elixír?
Polovica birdzu sú hanbliví a tichí introverti, vrátane mňa, tvoj problém je inde.