samozrejme
aj male deti mozu lietat same len musia mat doprovod letusky (to je nejaka specialne sluzba o ktorej vela neviem do 12 rokov tusim sa to da zaplatit alebo dovtedy je to povinne nie som si ista)
@anitchka taký formulár na bezvízový styk, sa to robí buď cez net alebo aj v lietadle rozdávali na to papiere, kedysi to bolo zadarmo, teraz tuším nejakých symbolických 14 bucks či koľko..ja som si to vyplnila cez net a mala schválené okamžite.
@burble@antichka len upresním že pokial viem tak ESTA je dost loteria pretoze vela krat sa stalo ze na hranici bezcolnej zony kde orazitkuju permit na viza alebo estu, to pri ESTE tresnu na 20 dni a ty si mozes piskat a mas 20 dni na pobyt a dovi dopo . poznam nejednu osobu ktora tak dopadla, takze ludia ktori chcu byt naisto dlhsie ako mesiac by uz mali volit priplatok tych 150€ dokopy, co je v porovnani s nakladmi na celu cestu nic, okrem toho viza su vlastne na 10 rokov a poplatok je jednorazovy takze viacnasobny pobyt sa oplati vizami. Pri vstupe ti orazitkuju ako pri ESTE, permit ale ten byva spravidla v 90% pripadoch 6 mesiacov.
cize pri vizach platis jednorazovo a uz len dostavas permit pri vstupe, lietat mozes hore dole hockedy bez vybavovaciek v podstate.
@mimuskaaa ja som v 15 letel, vyklepany, decko, hovno som vedel o svete.... ale potrafil som, rukami a nohami sa dohovoril, mila slecna pomohla co bola spolusediaca.... takze neni problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale teda isto musíš mať niekoho ku komu ideš.
aj male deti mozu lietat same len musia mat doprovod letusky (to je nejaka specialne sluzba o ktorej vela neviem do 12 rokov tusim sa to da zaplatit alebo dovtedy je to povinne nie som si ista)
a musis mat viza, ale tak to hadam vies
cize pri vizach platis jednorazovo a uz len dostavas permit pri vstupe, lietat mozes hore dole hockedy bez vybavovaciek v podstate.
@mimuskaaa ja som v 15 letel, vyklepany, decko, hovno som vedel o svete.... ale potrafil som, rukami a nohami sa dohovoril, mila slecna pomohla co bola spolusediaca.... takze neni problem
@elemia viem ze to vyznie vselijak ale tentokrat je to cista zvedavost
takze ty si si len vyplnila application a oni ti to schvalia a ked budes chciet ist tak pojdes, niesi casovo limitovana ?