Rok ma vztah na dialku co mu vyhovuje. Lenze ona sa chce k nemu nastahovat, a on to nechce. Kedze je zvyknuty na svoj klud a pohodu. Stale to oddialuje a vyhovara sa na pracu a zdravotny stav. Ma jej to povedat priamo ze nestoji o spolocne byvanie?
@lenkaska1@1 Doteraz sa stretavali, raz prisiel on k nej a raz ona k nemu. Stretnutia boli raz za 2 mesiace, a trvali tyzden.
Ja mu poradil vyhovorku, kedze byva v najme tak majitel nepovoluje dalsieho spolubyvajuceho. A zmenit bydlisko neprichadza do uvahy kedze nachadza sa v dobrej lokalite kvoli praci. A taktiez nech jej povie ze nema cas na non-stop vztah, a preto nech sa uspokoji s obcasnym stretnutim.
Nie je na to pripraveny, moze to znamenat ze raz sa to zmeni ale aj nemusi. Treba si to vydiskutovat. Ak to druhej strane nesedi a dlhodobejsie nebude tak sa o tom treba bavit narovinu z oboch stran. a nie si klamat, hladat vyhovorky, to nie je cesta skor naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ja mu poradil vyhovorku, kedze byva v najme tak majitel nepovoluje dalsieho spolubyvajuceho. A zmenit bydlisko neprichadza do uvahy kedze nachadza sa v dobrej lokalite kvoli praci. A taktiez nech jej povie ze nema cas na non-stop vztah, a preto nech sa uspokoji s obcasnym stretnutim.