@mytickaentita@3 ty so tu uz dlhsie, prosim ta, to on bol vzdy taky? Ze len vyplakava, len o sebe toci a najvacsie problemy na svete ma, za kt. on nemoze? Mne to hlava neberie
@lostinthedark@11 Tebe medailu, vysnivanu pracu a vsetky wc sveta! Kerrang=priekala=samsebou ze? To on odchadza a zas prichadza pod novym nickom a sprava sa uplne rovnako? A k tomu spatnemu chlpatemu nemam slov
@jf@19 Mal epizódu, keď si tu zmazal účet, že odchádza a presunul sa na modrého koňa, kde vypisoval rovnaké veci, ale ženám a mamičkám, až kým ho z tade nevyhodili.
@mytickaentita@16 Mne to napadlo, pretože zvyknem pozerať kadejaké creepy internetové príbehy na slúchadlá v autobuse a tie sa často točia okolo ľudí, ktorí majú rôzne formy psychických porúch a z tých príbehov je možné odsledovať pattern, že keď prestanú brať lieky a liečiť to, tak postupne upadajú a ich spôsob vyjadrovania je stále podivnejší a menej zrozumiteľný.
Neviete ktorý birdzák ho vtedy nabonzoval zamestnávatelovi za to že predom hlásil že príde ako inšpektor urobiť kontrolu? Myslel som si že viem ale asi nie... Veď z toho dôvodu zmazal účet a išiel na koník...
@26 Jak tu plakal, ale nakoniec z toho ešte vyšiel jak víťaz Vyjebali ťa z roboty, lebo si to ojebával? Tu máš druhú, aj ti viac zaplatíme, ty pojebaný šikuliak To sa môže stať snáď len na Slovensku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Trollujte si zo seba, banda hlupákov!
Môže ten rozdiel spôsobovať fakt, že dotyčná osoba práve berie, alebo neberie lieky?
Trollujte si zo seba, banda hlupákov! - je najlepsia hlaska, skoro som spadla z postele