Aj slová dokážu mnoho. Prečítaj si celé vyznanie lásky chlapca pre jeho dievča. Lajkni, komentuj, vyjadri svoj názor alebo čokoľvek. Chce dokázať svojmu dievčaťu, že je preňho jediná na svete.
Zasmial by som sa a zhodnotil, že som asi pre danú osobu nebol najlepší výber.
A to na tom nie je najhoršie, že je to trápne a frázovité.
Nemôže byť každý originálny ...
Ale keď sa niekto (vyznenie skupiny to dosť jasne naznačuje) nedokáže správať tak, aby sa naňho frajerka nevysrala a potom to ide zachraňovať verejnou skupinou na facebooku, tak ja neviem, či sa mám smiať, alebo plakať ...
No dobre, viem, smiať sa je vždy tá lepšia možnosť
a nie, nezamilovala by som sa do niekoho vdaka tomuto, skorej mi to pride desive, psychopaticke a vsetko mozne negativne, lebo ked raz chalan nechce pochopit ze ho baba nechce tak mu mam proste chut vrazit a to je vsetko
Nemiloval, povedal by som, že je to milé ale nech sa uvedomí a zruší to. Ak by nepochopil na prvý krát oznámil by som mu že je trápny a ak by nepochopil ani na tretí tak by som mu do tej skupiny napísal nejaký poriadny zjeb..
Tú skupinu si už pravdepodobne zrušil, a obre si urobil, lebo keby mne niekto vyzná lásku cez fb tak s tým človekom už asi ani neprehovorím. Je to dosť prízemné, radšej nech mi to povie do očí, lbo na nete je každý macher.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A to na tom nie je najhoršie, že je to trápne a frázovité.
Nemôže byť každý originálny ...
Ale keď sa niekto (vyznenie skupiny to dosť jasne naznačuje) nedokáže správať tak, aby sa naňho frajerka nevysrala a potom to ide zachraňovať verejnou skupinou na facebooku, tak ja neviem, či sa mám smiať, alebo plakať ...
No dobre, viem, smiať sa je vždy tá lepšia možnosť
daj sa dokopy preboha
a z nazvu skupiny je zrejme,ze ten chlapik robil kraviny vo vztahu tak ja by som dalsiu sancu nedal
a nie, nezamilovala by som sa do niekoho vdaka tomuto, skorej mi to pride desive, psychopaticke a vsetko mozne negativne, lebo ked raz chalan nechce pochopit ze ho baba nechce tak mu mam proste chut vrazit a to je vsetko