@0 neber mi moju obluubenuu!=DNothing Else Matters to je niečo perfektnee...a zvlastne je, ze som ich objavila len pred par tyzdnami=Dsom doteraz o nich ani nevedela...
Tominka --- Predbehlasi ma akurat som to šiel založit len som šiel ešte pozriet aké sú Fóra...a vidim Metallica dpc ...no čo už tak....No je to ggood kapela fakkt .. moje naj songy Enter Sandman,Nothing Else Matters,Seek and Destory,St.Anger to su bombove ale metallica ma hrozne vela super songov toto tu su len niektore co som napsial...
cely Kill Em All minus Jump In The Fire, cely Ride The Lightning, cely Master Of Puppets, z AJFA Blackened, To Live Is To Die, Dyers Eve a samozrejme One a zvyšne albumy su už dosť vatovite
vsetko, One, Fade to black, unforgiven, N.E.M, Fuel, Frantic, a v poseldnej dobe ma chytila Tuesday's gone, to ako ked mi to skocilo, som nechcela verit, ze to je metallica
@antja i ja mylujem TUESDAY´S GONE .. ale myslim ze to je original od lynyrd skynyrd .. ale metallica to urobila fakt skvelo .. a i WHISKY IN THE JAR milujem a pri tom to je original od thin lizzy
maju strasne vela skvelych pesniciek .. ale ak mam vybrat .. tak som mala obdobie ked som vzdy pustala ONE.. dalsie obdobie bolo ENTER SANDMAN .. mala som obdobie LOVERMAN .. dalsia srdcovka je MAMA SAID .. dalsie z mojich oblubenych SEEK AND DESTROY alebo LAST CARESS-GREEN HELL.. je toho strasne velaaaaa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
co uz, nebudem sa srat..
viem preco ale ajtak..
kludne ma podte kamenovat..
ale obcas co ja viem, vyzivam sa v podobnych vyhlaseniach davu
vo viedni boli aj z Black Sabbathom
mareksvk ty radšej nezakladaj nič lebo to skončí ako s anty-rapom
hero of the day je krásna
okrem whiskey in the jar je to NOTHING ELSE MATTERS,ONE,MASTERS OF PUPPETS...
tak dufam,ze to tam vyhodi na plochu...
cize autor uz nieje..
viem ze ajked skoro vsetci nadavaju na St.Anger tak ja ten album mam rad, je iny ale aj v tom je ta krasa..
SKôr tie strašie albumy. Najlepší je asi Ride the Lightning