nezalezi od stylu hudby ale od desiatok a stoviek hodin ktore da interpret do toho, aby bola dokonalejsia.. Preto som aj hlasoval za metal.. Kde inde nez v rockovej a metalovej kapele investuje niekto 12 - 16 hodin denne zlepsovaniu svojej techniky hry na hudobny nastroj len aby zahral to co citi dokonalejsie k svojej predstave (myslene pre hudbu srdcom, nie pre mainstreem) ( kde inde napr v Jazze alebo klasike, ale tie v ponuke niesu)...
Ale prosím vás čo tu plačete s obmedzovaním ..normálne sa spýtal/spýtala ktorý z tých dvoch štýlov je vám bližší ..a čo že tam nie sú na výber všetky štýly ? ..To je jak kebyže sa niekoho spýtam že či má radšej jablko alebo banán ..A poslal by ma do piči a povedal mi že som zaškatulkovaný pretože som ostatné ovocie nevymenoval ..nebuďte smiešny ...A inak Metal
ked uz si mam vybrat z tychto dvoch tak hip hop, ale hlavne od interpretov, ktori su na scene dlhsie, maju co to za sebou a hlavne, ich texty maju zmysel(pripadne nejaky odkaz)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Počúvam proste oboje -.-
tiež metal (tralala)
grind predsa -.-