Raz vecer som sa pozrel do gati a konecne to prislo.Prisla menstruacna krv,ktora mi zacala tiect z laveho vajca,ktore neskor odpadlo.Chystam sa to povedat mame,a lave vajce som stratil.Zakotulalo sami pod postel a padlo do krbovej vlozky.Teras musim kupit
nie..mal by si ist do zeleziarstva, kupit nejake klince alebo lepiacu pasku..ta da vsetko do poriadku..potom budes moct nielen cikat, ale nim aj lietat
@ohnutypenis tento pokus o to byť vtipný, sa ti nevydaril. Spravil si zo seba tak maximálne totálneho debila. Myslím, že by si k tej psychologičke nemal ísť. Ty by si mal zamieriť rovno na psychiatriu, ak je to možné. Alebo si naozaj odfakli ľavé vajco, potom ťa tam osobne odvediem za ručičku. A ako už povedali @fxx , @magorka , @dudri a mnohí ďalší, je to trápne až až...
Keby si mal 10, nepoviem, ale 15?? Takýmto blbom treba premanentný ban - na nick, na IP, na PC, zobrať klávesnicu, mlátiť s ňou po hlave a zažalovať učiteľku slovenčiny...
Puberta je puberta! Keď má pocit, že menštruuje tak ho v tom nechajte Chalanovi to asi prišlo véľmy vtipné, tak mu nekazte radosť ľudia Náhodou je to originálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
poslu ti ho iba mib (men in black)
mne to prišlo vtipné
asi len preto,že mám ťažké obdobie a už dlho som nepočula takéto niečo