škoda reči, nebudem sa rozčulovať ..ale tak ona neni zlá, niekedy s nou aj súhlasím, ale celá je divá no ..a nemozem z jej prirovnanii jak ked slimak ide do tesca ..neriešte
ten náš, najlepší triedny akého som kedy videl nepýta ospravedlnenky, chodí 15 minút po zvonení na hodiny, úplne jebe na triedu a žiakov čo nám vyhovuje
nám tá naša minule zakazovala sex pred svadbou a interupciu...je ottiž ťažko katolícky založená..akože nemám nič proti len keby nám netrepala tie veci o Bohu...dúfam že som neurazila nejakého veriaceho..lebo ja fakt v boha neverím..
nenavidim svoju triednu taka sucha je vidi svet inymi ocami ako mi ...
ale moja byvala triedna s ktorou sme stravil 4 roky j epre mna asi jedna z mala autorit a dodnes ju mame vsetci radi .. bola k nam skvela a boli sme ticho len aby nebola smutna a bola skvela, vtipna a chapala nas .. som si ista ze na lepsiu ucitelku nikdy v zivte nenatrafim
nie...mame úplne hrozný kolektív...takže s nimi nepripadá do úvahy výlet viac ako na deň...s nimi sa nedá dohodnúť nič...s našej triedy mám asi tak 12 ľudí rada...a to je všetko...namyslené pipky sú tam...tak dúfam, že sa to zmení ..ale inak pohode neriešim to...na základnej sme mali úplne super triedu tú som milovala a tak no
My tusim ani triednu nemame, aspon o tom nevieme, mame procesorku co nam raz za cas dojde znadat do triedy a stara sa o ospravedlnenky ale inak neviem xD xD a vacsinou tam neni xD
nasa triedna odisla a vraj uz nepride do konca roka.tak sme sa smiali ze ju z nas slak trafil.nemala som ju nejako moc v laske ale dalo sa to prezit.a teraz mame celkom v pohode triednu
no ako kedy ... niekedy je taká, že pomôže, ale inokedy(a to dosť často) je s ňou na nevydržanie, vždy nám opakuje, že nezmaturujeme, lebo máme strašné známky a ked nevezme svoje prášky tak sa správa dosť šialene, že je to až na smiech .. a ešte k tomu ona je aj rozdvojená osobnosť, potom raz nám hovorí, že ako nás má rada a potom nás v druhej triede ohovára ale tak čo už, už len rok s ňou vydržať, ale občas je s ňou sranda
aha, jasne, skoda..u nas bol na slovine taky..ehm..starsi, kucerave riedke vlasy, usmieval sa na nas tak divne (na dievcata) ..mal take hnede sako nemal bradu a mslim, ze ani okuliare..a tie vlasy neboli az tak velmi kucerave, len trosku myslim ..
nie, tak trochu dost som sa s nou pohadala uz na zaciatku, ked este nebola moja triedna... ale tak... ona ma take divne nazory... napriklad za tahak ktory nenajde cez pisomku a ked jej ho niekto odovzda po pisomke a je tam uplne vsetko tak dava 1... nedava to logiku...
potom ako triedna nic nerobi... v podstate chcela aby sme si vylet, lyziarsky a neviem co vsetko vybavili sami a jej vrchol tu radsej nebudem spominat
ja mám tento školský rok nového triedneho takého 24-ročného práve po vysokej... a je sním sranda... celú hodinu sa už od polroku rozprávame len o výlete
nasa triedna...njekedy mam pocit ze ye na drogach..ma taky sfeteny pohlad niekedy
akozze..mame ju posledny rok...wo wela weciach nas sklamala,myslim tym ze zneuzila dôveru nase triedy a s tym skoncila aj u wacsiny mojich spoluziakov...
vie byt aj dobra a je jasne ze ani my niesme anielikovia ale....
neviem..proste ja to am takpowediac na haku len viem aj ona sa sklamala v nas a aj my v nej....a odvtedy ju proste neriesime a mame ju f pi...
no na základke som mala takú kravu že to nebolo ani možné..milučka bola ale v 6 tirede ju to omrzelo ..a potom same konflikty aa teraz na strednej tak v pohode triedna ale ide na matersku tak som zvedava aku nam daju novu triednu
ja tú moju mám strašne rád to je asi najlepšia triedna akú sme vôbec mohli dostať proste postaví sa za náš ak sme v práve ak nie zdrbe nás no vždxy sa snaží pomôcť a nikoho nezavrhuje proste aniel
dokonca mi občas príde blbé keď zdrháme z hodín bo sa nám nechce byť v škole a ona si to odsiera u zástupcu rozhodne si to nezaslúži
neznášam.. :!, wrr, moja triedna je k tomu aj moja suseda, takže čokoľvek sa stane v škole, moja mama to vie .."skvele" aa k tomu je aj tak hnusne škodoradostná
mati,ja ju takisto nemam rada,a nikdy som ju ani nemala..jedine co vie je len sa pchat do zadku vsetkym chalanom,aby ju mali radi..aa vysetrovat ako v FBI no..ani to jej vlastne moc nejde
no jak sa to vezme..tak sa nam vsetkym zda ze ta nasa je mierne kazdy den podgurazena..v tomto je mi strasne sympaticka ale niekedy vie aj poriadne zahucat
v 1 ročníku na strednej sme mali brutálnu triednu.,.. v živote som nikoho takého za triedneho nemala .. každý ju mal rád.. vždy pomohla, rozosmiala, spravila kávu keď videla, že spíme.. a hlavne jej vďačím za základy v ruštine .. avšak mala nejaké nezhody s riaditeľkou tak tým to skončilo ... toho roku nám dali novú.. nebudem sa vyjadrovať .. ale nemusím ju. ani ju nemám veľmi rada..
no je to rakúšanka takže si treba domyslieť aj tú náturu je svinsky konzervatívna a občas nás hrozne sere ale dokáže byť hrozne vtipná občas z nej totálne štím
juj my mame triedneho..ale je uzasny.ja ho mam moc rada a nie len ja to cela skola lubi nasho ,,ALIHO´´llebo sa vola Alexader tak preto Ali.. je super telocvikar.
@lienka9939 on sa vola Alexej newadi... a hej uzasneho triedneho mate... ale my mame uzasnejsiu triednu vsaaaade kam chcem ist nas vezmeee juj nedam dopustit na nu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale moja byvala triedna s ktorou sme stravil 4 roky j epre mna asi jedna z mala autorit a dodnes ju mame vsetci radi .. bola k nam skvela a boli sme ticho len aby nebola smutna a bola skvela, vtipna a chapala nas .. som si ista ze na lepsiu ucitelku nikdy v zivte nenatrafim
potom ako triedna nic nerobi... v podstate chcela aby sme si vylet, lyziarsky a neviem co vsetko vybavili sami a jej vrchol tu radsej nebudem spominat
Šak čo je za vrchol jebnutosti keď 50 ročný človek sedí celý čas pred počítačom a rozposiela rodičom maily o každom pohybe ich decka....
akozze..mame ju posledny rok...wo wela weciach nas sklamala,myslim tym ze zneuzila dôveru nase triedy a s tym skoncila aj u wacsiny mojich spoluziakov...
vie byt aj dobra a je jasne ze ani my niesme anielikovia ale....
neviem..proste ja to am takpowediac na haku len viem aj ona sa sklamala v nas a aj my v nej....a odvtedy ju proste neriesime a mame ju f pi...
dokonca mi občas príde blbé keď zdrháme z hodín bo sa nám nechce byť v škole a ona si to odsiera u zástupcu rozhodne si to nezaslúži
málokedy sa zasmeje a od začiatku roka na nás nezakričala
ľadová kráľovná
no ku koncu roka rodila tak nás ani neodprevádila
btw pozdravujem Pani Irinku
MILUJEM SVOJU TRIEDNU!
Je úžasná, ospravedlňuje ma bez ospravedlnenky , dá sa s ňou porozprávať, vie sa zasmiať...
a som jeho najoblubenejšia študentka on je taký úplne príjemne pošahaný umelec a filozof, s ním sa dá v pohode zasmiať na všetkom
a už sa teším ako sa spolu pojdeme opiť
len škoda že je ženaty ...