dalo by sa o tom dlho "polemizovať" ale nechce sa mi dajme tomu, že mám s nimi pár nezabudnuteľných zážitkov no sú chvíle, keď ich nenávidím, lebo to ONI mi zničili život !
včere sme so spolužiakmi oslavovali maturitu a tak ako sme to roztočili na disco ...ou taký železný kolektív aký som mal, kua mám tych chlapov rád až mi je ľúto, že sa nám to už končí ... normálne sa asi na vysvedčku rozplačem
Už takto ku koncu - no prečoby nie ? Ba ma dnes jeden volal s nimi von zajtra, ist sa opit do Medickej . Len by bol asi hriech si tam priniest nariedeny dzus, tak...
väčšinou sa takto o ľuďoch nevyjadrujem, ale oni mi lezú na nervy, lebo sú to sedliaci s mastnými hlavami v šušťákoch alebo metalisti, čo na každého nadávajú alebo takí, ktorí zožrali všetku múdrosť sveta a musia mi to dávať najavo každý deň.
iba zopár ich je tam takých ktorým naozaj môžem dôverovať. Ale tí ostatní...škoda reči...furt majú nejaký problém (sami so sebou) a "najlepšia" je moja namyslená spolužiačka, ktorá ani nemá byť na čo namyslená, furt musí byť stredobodom pozornosti, ale je totálne smiešna ale- aj takí sú ľudia a to isté si oni môžu myslieť o mne... ak majú dôvod....
Nemám rada, keď je hodina->rozprávame sa-> a v tom príde učiteľ a začne nás prerušovať...veď sme na strednej len 4roky...niekedy mi je smutno, že po mature už nikdy neprídem ráno do toho kolektívu a nebudem sedieť s mojimi lemrami a zabávať sa na absurdnostiach...a všetky naše mimoškolské výlety...aaah Mám vynikajúce spolužiačky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
väčšinou sa takto o ľuďoch nevyjadrujem, ale oni mi lezú na nervy, lebo sú to sedliaci s mastnými hlavami v šušťákoch alebo metalisti, čo na každého nadávajú alebo takí, ktorí zožrali všetku múdrosť sveta a musia mi to dávať najavo každý deň.
Kým som nejakých mal na strednej, tak to bola banda sedlákov, alkoholikov, náckov a zlodejov...
Na výške neskôr všetci neskonale inteligentne teoreticky nepraktickí, sem tam výnimka...
Teraz mám kolegov vypatlancov, darmožráčov, chvastúňov a zas sedlákov... já sa tých sedlákov asi nezbavím...