@mefistofel to ti teda poviem, že diskriminácia! môžeš byť rád, že nie som nejaká cigánka, že by som teba, aj celý Birdz zažalovala "za rasizmus" - aj keď mi je smiešne, keď to naši tmavší spoluobčania nazývajú rasizmus a sami patria k bielej rase
@dievcatko13 ako som pocul taky jeden pekny pribeh o tom ked boh vytvaral ludi ale uz si to nepametam ako to presne bolo pocul som to este na zakladen . Vymodeloval ludi a hodil ich do pece a cakal dlho az na nich skoro zabudol a boli uplne spaleny skoro na uhol(cernosi), tak skusil este raz, sledoval to cely cas ani na sekundu si nedal pokoj ale tych zas vybral velmi skoro a boli este uplne neupeceny taky biely(belosi, asiati atd) a do tretice spravil este raz, ale v tedy uz vedel spravny cas tak sa mu ich podarilo vybrat v spravny cas aj mali velmi dobru farbu ani tmavu ani bielu tak akurat(cigani) a povedal si tak toto budu moji oblubenci im sa bude darit dobre
som ňou vykrmovaná odmalička, takže k nej mám neutrálny vzťah. kedysi bol pre mňa sviatok keď som mala kuracie mäso, teraz som preč z domu, takže naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov