Jedla som to iba raz na toaste s jamom v Británií a bola to celkom fajn kombinácia (aj keď teda pečivo v Británií nic moc). Okrem toho som jedla len čistú arašidovú pastu
Mala som to párkrát, a to bolo lidlové, takže ešte som to nijako neodsúdila, lebo všetko s jeho príchuťou milujem. Musím ochutnať nejaké poriadne. Ak niekto máte tipy, kde zoženiem dobré arašidové maslo, sem s nimi. Vďaka.
@marjy77@3 jj inak to s tebou som sa bavila o tom, ze do všetkého sladkého pridávam kakao (normálne práškové)? A si mi odpísala niečo v zmysle, že kakao je nedocenené. No tak toto je jeden z príkladov, kde ho pridavam staci kúpiť mierne sladené arašidové maslo, zmiesat ho s horkym kakaom a je to uzasne dobre! Trebárs na potretie babovky/vianocky. Dosť sa to podoba na arasidovu nugetu, ale je to menej sladke a ma to takú delikatnejsiu chuť.
...ja nemám rada sladko sladko-slanú chuť, takže to by som neskúšala. Možno este keby bolo nesladene a nesolene, tak kakao zmiesať s trochou granka alebo práškového cukru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
...ja nemám rada sladko sladko-slanú chuť, takže to by som neskúšala. Možno este keby bolo nesladene a nesolene, tak kakao zmiesať s trochou granka alebo práškového cukru.