Nemám vyslovene šťastné, ale na drese som od detstva nosieval 6ku a iné už nechcem. Je to divné, ale vždy keď hráme chcem mať všade 6ku. Aj v Lote je jedným z čísel čo dávame 6ka
37, na rybarskych pretekoch to bolo moje cislo a vyhral som druhe miesto este bolo na tom velmi pozoruhodne, ze moj brat mal cislo 36 (a cisla sme losovali, inac by to nebolo moc divne - vsak mame rovnake priezvisko , tak som sa tesil velmi z toho. A potom neviem ci este zhodou okolnosti niekde inde som tiez nemal cislo 37 a tiez to dopadlo dobre (ale vtedy uz som ho povazoval za stastne).
Ale nemotam sa na to nijako zvlast, je mi akurat sympaticke a ked si mam niekde vybrat cislo, vyberam si 37, inak tomu nepripisujem ziadny vyznam..
a co ja viem moja kamoska sa narodila 5.5. tak ona ma 5 stastne cislo a ja mam 3 a preco a co ja viem trojka je magicke cislo alebo este 6 lebo ked sa to otoci je to 9 ta vraj diablovo cislo ci co tak este to
3ka (tretieho som narodená) bývalo to skôr moje obľúbené číslo ako šťastné, ale raz na stužkovej losovali prvú cenu a vyhrala som vďaka 3ke lístku (to bol jediný lístok, ktorý som si vybrala kvôli číslu - ostatné som vybrala len tak náhodou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale nemotam sa na to nijako zvlast, je mi akurat sympaticke a ked si mam niekde vybrat cislo, vyberam si 37, inak tomu nepripisujem ziadny vyznam..
...Ale ako druhé je to 28 (nie preto že mám vtedy narodky) jednoducho mám vtedy šťastie
4 - lebo ..
Lebo je také pekné A narodila som sa vtedy a proste.. nejak je to pre mňa magické číslo.
Pavli to isté číslo mám a pre ten istý dôvod. ešte aj dátum narodenia... že jaká náhoda