Nemam a najblizsich par mesiacov/rokov ziadnu ani nechcem. Je mi dobre samemu, ale je pravda, ze keby som spoznal nejaku krasnu cinanku, tak po nej bez vahania vystartujem...
Som rada, že je tu toľko zamilovaných ľudí Vo vzťahoch vám želám veľa šťastia a tí, ktorí nemajú svojich milovaných, tak veľa šťastia v hľadaní, hehe D
@sisooolq Dobre robíš. Tiež sa mi to stalo a ešte som ho chvílu za ten nos vodila, pretože mi bolo s ním fajn - ale len ako s kamarátom. Potom som to radšej ukončila. Boli sme spolu 2 mesiace.
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
@pragnostick dakujem ti.. Tusim som bola za neho smutnejsia ako on sam.. :/ Chudacisko, aky bol sklamany. Jaj, takmer som to nedokazala... Povedala som mubto na poslednu chvilu. Joj.. (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a ja k tomu ešte dve mačky a psa
..a kamarátov ..čo viac chcieť
mala to byť anketa, len som zle odklikla
hej hej máš pravdu
Buď k nemu dobrá inak ťa nechá tak ( viem čo hovorím
Takéto vzťahy nemám rada... Ba priam ich neznášam!! Ale stalo sa, nuž čo..
@snivajdalej ja za to nemôžem... :/ a čo vlastne nemáš rada? teda aké vzťahy myslím, celkom som to nepobrala..
Teda ... radšej kamarát s výhodami ako niečo viac.
Ale zas na druhej strane...
Je to mätúce všetko. (ach)
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen
Držím palce, enc to víde ako má , bez ujmy