Cavte. poteboval by som pocuť vas nazor na moj problem ktorý trva už velmi dlho a neviem si snim pomoct. Tak ak mi date nejaku rozumnu radu alebo aspoň vas nazor tak vam budem vdačný. Celý problem sa deje okolo jednej baby ( mimochodom je to aj moja spol
keď si neistý,tak sa jej opýtaj,na čom u nej si a nech ti dá jasnú odpoveď,ktorú potom nebude ľutovať. Povedz jej to takto a uvidíš...my ti asi ťažko poradíme,na čom u nej si,my ju nepoznáme,neviem kto to je,aká je...to vie len ona,ako ťa berie,tak sa jej to spýtaj.
mas divny system vyjadrovania. chce s tebou tancovat, chata co ide byt (tak chata alebo byt?) a nejde mi do hlavy ze ste dva mesiace spolu chodili a zrazu mas problem ist za nou a povedat jej ze chces byt s nou
@peto335 medzi štyrmi očami k tebe bude vždy otvorenejšia ako kdekoľvek inde, resp. to že je otvorenejšia keď ste dvaja viac než keď ste v partii znamená len to že má k tebe bližšie ako ku zvyšku partie, čo zas podľa okolností môže znamenať veľa, ale nemusí.
chata vždy urobí svoje ale nebuď sklamaný ak nie takým smerom ako ty chceš..ak bude niečo chcieť riešiť sama ti to nejak naznačí ale nikdy neprestávaj robiť prvé kroky pre to naše nežné pohlavie to je dôležité znamenie...alebo druhá varianta: úplne ignorovať a na niektoré to má magnetický účinok....musíš len vedieť akej povahy je ale ako spolužiakovi to nie je problém zistiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dočkaj.
tak jej povedz, mám ťa rád, nechceš byť so mnou? ak povie nie, tak nie. a budete kamaráti ďalej.
dobre si zisti význam slova FRIENDZONED.
chata vždy urobí svoje ale nebuď sklamaný ak nie takým smerom ako ty chceš..ak bude niečo chcieť riešiť sama ti to nejak naznačí ale nikdy neprestávaj robiť prvé kroky pre to naše nežné pohlavie to je dôležité znamenie...alebo druhá varianta: úplne ignorovať a na niektoré to má magnetický účinok....musíš len vedieť akej povahy je ale ako spolužiakovi to nie je problém zistiť
nie, nechaj to tak.