zacalo sa to minuly rok cez leto ked som mala uz internet ale najprv som bola v anglicku a tam som si pisala s jednym chalanom dva tyzdne velmi sa nam dobre pisalo aj on povedal ze som v pohode baba ze sa mu dobre somnou pise ked som prisla domov na slove
Dlhšie by to už napísať nešlo? Ani sa v podstate nedivím. Strašne nerozumiem takýmto ľudom, ktorý chcú aby druhí za ních vybavovali ich vzťahy (narážam na to s tou spolužiačkou).
bozeee to ste mi teda pomohli a taa spoluziacka sa ponukla sama ze mi pomoze snim ja som ju nenutila.....a kratsie to nejde lebo som tu napisala vsetko co som chcela
ja mám kopu kamošov, ktorí sú fajn a s ktorými sa dobre píše, ale ani s jedným som nič nemala a ani mať nechcela. Priveľa od toho očakávaš. Vždy si myslíš, že keď už ideš s chalanom von, je to automaticky rande. Lenže sa veľmi škaredo mýliš. Stretnutie kamošov z netu NIE JE rande. A ty sa zrejme správaš tak, že dotyčný chalan hneď vycíti problémy v podobe "dievčenského očakávania", tak ťa radšej nechá skôr, než bude neskoro.
precitala som si polku... a ty tam rozpisujes kazdeho chalana s ktorym si sa colen stretla cez net a nevyslo to, nie si jedina kto ma smolu vo vztahoch
vzdy je tomu lepsie nechat volny priebeh, nevyznavat "lasku" hned, lebo kazdy chalan sa zlakne. to ze ides s nimi vonku je dobre, ale netreba od toho hned ocakavat vela, niekedy je dokonca lepsie mat kamarata. a z kamaratsva moze casom byt laska
ja mám tiež smolu ale žijem, dýcham a stále keď na mňa príde nálada "už aj ja chcem konečne zažiť nejaký vzťah" tak si vždy poviem že treba si len počkať a raz aj na mňa príde rad A teraz keď som videla že spolužiak po asi 7 rokoch získal konečne tú holku čo sa o ňu tak dlho snažil tak to mi dodáva ešte viac nádeje že ono to raz príde
vravi sa ze ten KTO NIECO HLADA TAK NAJDE TO a na tych chalanov nejdem moc rychlo len som sa trosku pri nich aj hambila a to asi kazda baba ked ho nepoznate dobre..vsetci vravia nehaj tomu cas ale to nepride samo aspon v mojom pripade ked nechodim vonku ani nemam skym takze musim jedine takto cez net
a ja uz kaslem na cele zoznamovanie sa cez net je to kravina neviem ktory debil ten net mohol vymysliet zbytocne sa budem takto iba trapit a nariekat to je uz odteraz koniec lepsie je to niekde v meste alebo v skole na zabave a tak net je kravina kde chodia ludia sa iba zabavat alebo pisat z nudy...mate setci pravdu
proste sa im nepacis.. keby si lasku a vztahy nevyhladavala ale cakala az kym si ten pravy najde teba a zamerala sa skor na riesenie aktualnych problemov (skola, kamarati) bolo by ti fajn ( ja to tak robim, nie som slepy, vidim kto sa o mna zaujima ale som velmi preberavy hned by sa ti zilo lepsie.. a prosimta, hladat vztah cisto cez net je ubohe.. neviem kam to ludstvo speje, ked sa flirtuje cez net a vonku sa uz nema co povedat a potom to tak aj dopadne ze clovej za druhou klavesnicou si vysniva uzasnu slecnu podla fotky a pride von a uvidi uplne obycajnu holku ktorej naviac nema co povedat.. sa cuduj este
takze moja rada: chod vecer von, ked mas takich kamaratov ze na teba jebu, jeb aj ty na nich a najdi si new
ked ides po ulici nekukaj po kazdom chalanovi co prejde okolo.. hranie sa na jemne nedostupnu zabera + chalanov si hladaj zasadne nazivoo !!!
presne matuliq mas pravdu je to fakt ubohe hladat cez net niekoho a kamosov si niako uz najdem len este mam jeden problem a to komunikacia niesom moc ukecana ale nieco poviem
boze moj spravas sa ako keby najst si chalana bolo pre teba to najdolezitejsie ... radsej sa venuj skole konickom, nevysedavaj tolko pri kompe ... a mozno neskvor, ked nebudes prilis tlacit na pilu urcite sa niekto najde ...
strašne rýchlo sa namotávaš a berieš všetko priveľmi vážne... nechaj tomu čas a nezaškodilo by mať aj trocha hrdosti... ja som zažila viacero zoznámení (aj cez net aj naživo, naživo je samozrejme lepšie), u určitých sa ukázalo že to nemá zmysel, z niektorých sa vyvinuli priateľstvá, z 2 vzťah (a to som si tých chalanov pôvodne nevšímala a neprikladala im nejakú dôležitosť... a net nie je až tak zlý, dá sa tam nájsť aj fajn ľudí, chyba býva v človeku nie v "sprostredkovateľovi zoznámenia"
@11 no on teraz bude mať 18, takže to mohlo byť niekedy v 12-tich
@16 vieš čo, máš pravdu, ja som sa kedysi tiež chcela cez net zoznamovať, ale teraz keď už som staršia tak som pochopila že cez net si nájdeš tak maximálne kamarátov
nieco som tam cital, ze co vsetko sa ti nedari. a ja neviem co este. necital som to vobec iba mi oci bachli na jednu vetu.
zivot si riadis ty sama. ty si strojcom svojho stastia, zivota. a ak mas smolu s chalanmi, tak jednoducho nenadvazuj ziadne vstahy zatial a skus si vyckat. skoda, ze sa mi momentalne nechce citat. prepac fakt.
@27@28 pridávam sa a @0 vieš na nete je kopu typov ľudí, ale sú tam aj tí čo si hľadajú vzťah, a tiež sa mi niekedy stalo že som sa "zamiloval" len po prvom stretnutí.. v tom by sme si vyhovovali a tým som to vlastne pokazil... a ako tu bolo písané chyba neni v tom že ste sa zoznámili cez net ale v ľuďoch...
tak teraz kde zacat...no mal som tu trpezlivost a precital som si cele forum do jedineho slovka tak teraz neviem kde zacat ..asi zacnem nejako v celku
mila Kadetka , myslim ze tvojim najvacsim problemom je ze tuzis po chalanovi a to az tak velmi ze si uz myslis ze s kazdym ktorym si pises a paci sa ti z foto si budes rozumiet.ono je to trosku ine.vztah ,ak ide o vztah ktory ma mat buducnost ,resp chces aby mal sa neda zacat budovat z par tyzdnoveho pisania a prveho stretka.niesi jedina ktora zistila ze sa ti z niekym dobre pise ale nazivo to nieje ono.to sa stalo myslim kazdemu aj tu na birdzi.ja som len raz siel na stretko z netu asi po tyzdni pisania.no nesiel by som ale kedze baba ma volala von tak som nechcel odmietnut.sak za to nic nedam.a co som zistil?..ano cez net v pohode ale v reale si nesekneme ani ako kamosi...hoci kecali sme vkuse...myslim ze som dostatocne komunikativny a aj ona bola.nieje spravne odsudzovat net za tvoju nedokonalost a pocit ze ti nieco chyba ..ja som velmi rad ze net existuje.sice som si pisal so spustou ludi,ale s takymi co viac tych bolo menej.a ked sme si uz dlhsi cas mali co povedat cez net a pisali cez icq nehoranezne dlhe texty tak som zavolal tu babu von.ziadne ocakavania len tak..spoznat niekoho s kym si rozumiem a takto som spoznal zopar super kamosiek .ale tiez sa stalo ze s jednou som si pisal takmer dva roky .sme sa uz dobre poznali , a az potom sme sa stretli.nebolo to o vzdialenosti.proste naco sa ponahlat.a co som zistil?ze cez net si rozumieme na 1 a v reale v podstate tiez ale je tam problem ze baba je dost hambliva a akoby sa bala kecat ...pritom cez net nema problem ..co uz aj take sa moze stat...naopak som sa stretol aj s babou asi po pol roku pisania (intenzivneho) ,sadli sme si aj v reale a teraz sme spolu vonku fakt kedy sa len da ze mame cas..a ako dodatok: s niektorymi si pisem vyse dva roky su z toho isteho mesta ako ja a predsa sme sa nestretli..
takze je to vsetko o cloveku.v tomto pripade o tebe .nesnaz sa to unahlit..venuj sa kamosom tym ktori ti za to stoja,venuj sa sportu,tancu, inym aktivitam kde rozsiris svoj kruh kamaratov a niektori z nich neskor moze byt nieco viac...hlavne nebud v myslienke ze po prvom stretku vztah!!..pekne cas, na vztah sa musite poznat ..ak nechces typicky pubertacky vztah , lebo to co si doposial skusala by smerovalo akurat k tomu.
a este , nie kazdemu sa podari si najst partnera lahko..a ty nemas byt preco v depke vsak cas mas
...dievca, ze ty nemas 17 ako pišeš? preboha, uz by si mohla mat rozum, nie? mas 17, nerob z toho vedu, ze nemas chalana... a uz vobec ho nehladaj na nete...ako pis si s vela ludmi, ale nemaj zamer, ze s nim chces chodit.... ja som tiez mojho chalana spoznala na nete, ale nestretli sme sa s tym, ze budeme spolu hned chodit... a pisat sme si zacali len tak, nie hned pod von...az to je blbost on raz pride, zda sa mi, ze to beries moc vazne
Co tak kaslat na net? Ja som sa zatial s kazdou babou spoznal pri osobnom kontakte. Ked si pisete, ten druhy je v ocakavani a ma svoju predstavu o cloveku na druhej strane. Pri osobnom kontakte sa spoznavate priamo a tak predides tomu, ze chalan cuvne pretoze si ta predstavoval inu. Dalsia z vyhod je, ze za jedno stretko si moc o sebe nestihnete povedat, takze je velka pravdepodobnost dalsieho. A ani rec nebud stat PS: Ked uz net, tak na dohodnutie stretka.
ja som sa uz rozhodla zacnem chodit do posilky a venovat sa sportu takto aby som sa nenudila uz kaslem aj na cely net je to blbost fakt po prvom stretku hned chodenie uz len pisat si budem nic viac...
Podla mna je zoznamovanie cez net len pre tych co si inak partnera nedokazu najst neviem preco...v zivote som s nikym z netu von nesla,lebo mi to prijde jak zbytocne nevies kdo sedi za tym pocitacom,nevies ci vyzera tak jak na fotke a nevies ci je taky zabavny a taky mily ako sa zda...ved v tvojom okoli je urcite dost chalanov ...a myslim si ze tvoj najvetsi problem je ze nechodis von mas 17 skus zajst na niaku disco s kamaratkou a uvidis ze sa iste s niekym zoznamis vela chalanov tam chodi prave s tym ucelom
a k tym chalanom z netu to ze sa ti z niekym fajn pise neznamena ze sa vam bude spolu dobre aj komunikovat a ze si sadnete...plno kamosov co mam tak ked si piseme cez icq je to uplne super ale ked sme vonku nemame sa skoro vobec o com bavit alebo na opak s clovekom co sa mi uplne super bavi a je s nim vonku sranda si nemam cez net co povedat cize je to o tom ako si sadnete
Devilll no nie každý je vyznávač diskoték a chalanov, ktorí na ne chodievajú Mna osobne na takých typoch absolútne nič nepúta...
Kadetka:
Skor by som ti radila venovať sa tvojim koníčkom, tou cestou nájdeš ľudí tvojmu srdcu blízkym, nemusíš s nimi hneď rovno chodiť. Keď sa bavíš s chalanmi s účelom zbaliť ich a v duchu si nepripúšťaš žiadnu inú možnosť, je vysoko pravdepodobné, že to vycítia a zmaria sa ti všetky šance - veci ako "chodenie" majú ísť prirodzenou cestou, nevypláca sa stále si to omieľať v duchu a nemyslieť na nič iné. A cez net sú takéto veci dosť zradné z už vyššie spomínaných dovodov, hoci samozrejme nemusí to byť vždy tak - veľa párov sa dnes zoznámilo práve touto cestou. No je doležité neprepadnúť hneď ideálom a hlavne panike, máš čas, nikam sa neponáhľaš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
takze moja rada: chod vecer von, ked mas takich kamaratov ze na teba jebu, jeb aj ty na nich a najdi si new
ked ides po ulici nekukaj po kazdom chalanovi co prejde okolo.. hranie sa na jemne nedostupnu zabera + chalanov si hladaj zasadne nazivoo !!!
K problému-Nechápem,ako sa môžeš tak rýchlo na niekoho citovo uprieť..
Nechaj to radšej na ňom a snáď to nedopadne tak,ako predtým.
@16 vieš čo, máš pravdu, ja som sa kedysi tiež chcela cez net zoznamovať, ale teraz keď už som staršia tak som pochopila že cez net si nájdeš tak maximálne kamarátov
zivot si riadis ty sama. ty si strojcom svojho stastia, zivota. a ak mas smolu s chalanmi, tak jednoducho nenadvazuj ziadne vstahy zatial a skus si vyckat. skoda, ze sa mi momentalne nechce citat. prepac fakt.
mila Kadetka , myslim ze tvojim najvacsim problemom je ze tuzis po chalanovi a to az tak velmi ze si uz myslis ze s kazdym ktorym si pises a paci sa ti z foto si budes rozumiet.ono je to trosku ine.vztah ,ak ide o vztah ktory ma mat buducnost ,resp chces aby mal sa neda zacat budovat z par tyzdnoveho pisania a prveho stretka.niesi jedina ktora zistila ze sa ti z niekym dobre pise ale nazivo to nieje ono.to sa stalo myslim kazdemu aj tu na birdzi.ja som len raz siel na stretko z netu asi po tyzdni pisania.no nesiel by som ale kedze baba ma volala von tak som nechcel odmietnut.sak za to nic nedam.a co som zistil?..ano cez net v pohode ale v reale si nesekneme ani ako kamosi...hoci kecali sme vkuse...myslim ze som dostatocne komunikativny a aj ona bola.nieje spravne odsudzovat net za tvoju nedokonalost a pocit ze ti nieco chyba ..ja som velmi rad ze net existuje.sice som si pisal so spustou ludi,ale s takymi co viac tych bolo menej.a ked sme si uz dlhsi cas mali co povedat cez net a pisali cez icq nehoranezne dlhe texty tak som zavolal tu babu von.ziadne ocakavania len tak..spoznat niekoho s kym si rozumiem a takto som spoznal zopar super kamosiek .ale tiez sa stalo ze s jednou som si pisal takmer dva roky .sme sa uz dobre poznali , a az potom sme sa stretli.nebolo to o vzdialenosti.proste naco sa ponahlat.a co som zistil?ze cez net si rozumieme na 1 a v reale v podstate tiez ale je tam problem ze baba je dost hambliva a akoby sa bala kecat ...pritom cez net nema problem ..co uz aj take sa moze stat...naopak som sa stretol aj s babou asi po pol roku pisania (intenzivneho) ,sadli sme si aj v reale a teraz sme spolu vonku fakt kedy sa len da ze mame cas..a ako dodatok: s niektorymi si pisem vyse dva roky su z toho isteho mesta ako ja a predsa sme sa nestretli..
takze je to vsetko o cloveku.v tomto pripade o tebe .nesnaz sa to unahlit..venuj sa kamosom tym ktori ti za to stoja,venuj sa sportu,tancu, inym aktivitam kde rozsiris svoj kruh kamaratov a niektori z nich neskor moze byt nieco viac...hlavne nebud v myslienke ze po prvom stretku vztah!!..pekne cas, na vztah sa musite poznat ..ak nechces typicky pubertacky vztah , lebo to co si doposial skusala by smerovalo akurat k tomu.
a este , nie kazdemu sa podari si najst partnera lahko..a ty nemas byt preco v depke vsak cas mas
good luck
a k tym chalanom z netu to ze sa ti z niekym fajn pise neznamena ze sa vam bude spolu dobre aj komunikovat a ze si sadnete...plno kamosov co mam tak ked si piseme cez icq je to uplne super ale ked sme vonku nemame sa skoro vobec o com bavit alebo na opak s clovekom co sa mi uplne super bavi a je s nim vonku sranda si nemam cez net co povedat cize je to o tom ako si sadnete
Kadetka:
Skor by som ti radila venovať sa tvojim koníčkom, tou cestou nájdeš ľudí tvojmu srdcu blízkym, nemusíš s nimi hneď rovno chodiť. Keď sa bavíš s chalanmi s účelom zbaliť ich a v duchu si nepripúšťaš žiadnu inú možnosť, je vysoko pravdepodobné, že to vycítia a zmaria sa ti všetky šance - veci ako "chodenie" majú ísť prirodzenou cestou, nevypláca sa stále si to omieľať v duchu a nemyslieť na nič iné. A cez net sú takéto veci dosť zradné z už vyššie spomínaných dovodov, hoci samozrejme nemusí to byť vždy tak - veľa párov sa dnes zoznámilo práve touto cestou. No je doležité neprepadnúť hneď ideálom a hlavne panike, máš čas, nikam sa neponáhľaš...