Dobrý deň. Dnes na ceste na stanicu od zastávky, ktorá je blízko mojej školy som dostal neoprávnenú pokutu od revízora. Vstúpili sme do autobusu (cez jeden vchod) minimálne desiati cestujúci, pričom kamarát išiel skôr. Keď si ľudia priložovali kartu k čít
Máš 18. Zarob si na to nejakou týždennou brigádou. Mám plné zuby rečí od každého naokolo, že nemá peniaze, ale pracovať nepôjdu, lebo to je pod ich úroveň. Radšej to zaplať lebo ti porastú penále a ty si budeš naivne myslieť, že na to zabudli a oni sa ti ozvú o rok, keď to bude niekoľkonásobne vyššia hodnota.
@tunidlo Nemyslím si. Je naivné veriť, že tam všetci stáli tak, že keby povedal "s dovolením!", tak by mu nikto neuhol. Ale dobre, máme na to každý svoj pohľad. Možno to bola hlúpa náhoda, ale prirovnať to ku krádeži je scestné.
@tunidlo On to už snáď zaplatil? A aj keby, ja som sa len pozastavila nad tým, že má 18 a napísal, že ho otec zabije. Veď predsa nemôže mať ruky naopak a pokojne by si to mohol zaplatiť zo svojich peňazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A hej, určite by som sa sťažoval.
Toto budem písať ľuďom, keď ich okradnú.
Šak čo, pohoda, zarob si.
Z hľadiska nespravodlivej straty peňazí je to presne to isté.
Líši sa to len v dramatickosti samotnej straty.
Podľa mňa je scestné človeku, ktorý prišiel o peniaze napísať "zarob si"
A s tým, že je to porovnanie v tomto kontexte scestné nesúhlasím.
Samozrejme, že si na to môže zarobiť a môže to zaplatiť.
Ale napísať to v takejto téme mi príde ako to isté ako napísať to okradnutému, ten si predsa tiež môže zarobiť peniaze, o ktoré prišiel.