Ahojte, chcem sa vás na niečo opýtať Pred nedávnom som sa bola s kamarátkami pozrieť na basketbalovom zápase mužov. (tiež hrám basketbal) Hneď jak sme vošli, tak mi padol do oka jeden chalan. Počas zápasu sme si zhruba tri razy vymenili očný kontakt a
z toho tvojho opisu ťažko súdiť, či by z toho mohlo byť i niečo viac alebo nie...zatiaľ sa spolu bavíte, takže istá nádej by tu bola, ale...daj tomu čas, drž si istý nadhľad, píšte si, volajte si, skypujte, sem tam dajte nejaké osobné stretnutie a sama uvidíš, ktorým smerom sa to medzi vami posunie...
mno podla mna je kamaratsky ale tak ked ste uz na tom zapase po sebe hadzali očami tak si mu asi sympaticka...ved pis si snim a uvidis...jedna rada...nechci hned nieco viac...najprv bude taky kamarati...a potom sama uvidis...drzim palce
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak nepamatas si kolko sme vyhrali?
a co ja viem..no mohlo by z toho nieco byt basketbalova rodinka by sa mohla rozrast
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen