Za tvoje nahé fotky ti to napíšem... plesk... prečo píšem to čo si myslím
Cringe alert
--------------------
Prepašovať? Však normálne zabaľ doma do tvojho uteráka a je vyriešené... Na lyžiarskom keby šli kontrolovať tašky pre podozrenie z toho že máte fľašu, tak ukážeš tašku a v nej veci spolu s čím? No predsa uterákom. O žiadnej fľaške nič nevieš. meheheeeee nemáš začo, či máš? Ja neviem...
Prelej do plastovej flašky, rovnakú si kúp na mieste. Jednu schovaj v izbe niekde, kde keby si išla niečo hladať tak to určite tam hladať nebudeš... a druhú máš normálne na pitie ... naši to vtedy schovali do koša za ten sáčok, na môj podnet ... inak to chceli dať obyčajne pod matrac lol
Prečo ukazuje, že ma odberáš, ale píše, že odoberáš 0 ľudí? A prečo ma odoberáš? To mi nejde do hlavy prečo ma ktokoľvek odoberá, veď ja nič nepridávam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Cringe alert
--------------------
Prepašovať? Však normálne zabaľ doma do tvojho uteráka a je vyriešené... Na lyžiarskom keby šli kontrolovať tašky pre podozrenie z toho že máte fľašu, tak ukážeš tašku a v nej veci spolu s čím? No predsa uterákom. O žiadnej fľaške nič nevieš. meheheeeee nemáš začo, či máš? Ja neviem...
funguje aj v kluboch! osobne testované