S priatelom sme spolu boli 4 roky,boli sme aj zasnubeny.Velmi som ho Milovala,lenze on bol chladny muz,neprejavoval mi posledny rok city,len ked som ho o to ziadala,tak mi povedal,ze ma lubi a to bolo vsetko.Potom som spoznala jedneho muza,ktory mi dal vs
A zabudla som to,ze dnes ked sme si pisali,som sa ho opytala,ci ku mne este nieco citi,a hned sa odhlasil,,,ja si myslim,ze keby nic ku mne neciti,tak mi to napise,nemyslite?
Wauviky, ja pojdem do neba, za to, ze som to cele precital. Kazdopadne, na co sa tym tolko trapis? Ked ho chces, bojuj o neho, a uvidis, ci aj on Teba...menej mysli a viac rob, len sa neplaz na kolenach, lebo to odradi a zabije aj tu najvacsiu lasku, heh.
ako ja by som si zbalil kufre a už by ste ma nevideli ....stalo sa mi niečo podobné a videli/počuli ma už len po roku ...(keby som na mieste tvôjho snúbenca ak som to správne pochopil)
Myslím, že to priveľmi riešiš a priveľmi analyzuješ každý jeho krok. Nechaj veci proste tak pozvoľna plynúť, nemusí mať všetko nejaký strašne dôležitý vyšší zmysel. Tu ti nikto presne nepovie, čo on má v hlave. Daj tomu čas a nechaj jeho samotného, nech sa vyjadrí.
myslím si, že na tak dlhý vzťah sa len tak narýchlo zabudnúť nedá, ani pol roka nie je veľa, to by potvrdil každý...podľa mňa sa s tým stále nevyrovnal, možno aj veľmi chcel, možno sa stále chce posunúť ďalej..aj ty by si sa mala o to snažiť... prebývajú v tebe staré city, staré zvyky, staré istoty...ak by sa situácia mala zmeniť, mali by ste to obaja chcieť, povedať si o tom svoje, porozprávať sa...pokiaľ si váš vzťah znovu predstavuješ ako harmonický, bezchybný, pokiaľ ti to naozaj chýba a staré chyby by sa už nemali opakovať, buď k nemu úprimná a bojuj o neho...v opačnom prípade by ste sa nemali naťahovať a márniť snahu na nový začiatok... v tom prípade si čo najskôr nájdi rôzne aktivity, ktoré ti pomôžu na neho zabudnúť..zíde z očí, zíde z mysle...ty sama najlepšie vieš, čo chceš...
Nechce sa mi to čítať, ale ak nie si spokojná, tak samozrejme, že to nemá zmysel. Zeraz to urobíš z ľútosti, v budúcnosti budeš ľutoať, že si si dosrala život.
jednoznačne prejavil záujem, no je otázne prečo... môže byť že ťa miluje a nevie bez teba žiť, no môže byť aj to že sa cíti sám a ty si sa mu sama ponúkla tak prejavil záujem... no a ako zistíš či ťa skutočne miluje alebo ťa len chce využiť na sexuálne uspokojenie...? jednoducho ak si uvedomil že ťa miluje došlo mu aj čo spravil pred tým zle a teraz bude k tebe omnoho pozornejší, no ak mu ide iba o to aby mal kam zasunúť, bude tak isto chladný ako pred tým, možno prvé dni bude pozornejší no potom sa to vráti do starých kolaji... zistíš to v priebehu prvého týždňa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale clekovo, na svoj vek mi to celé prišlo straaaaaašne ufňukané, naivné a detinské
ale podľa mňa ťa neľúbi ak mu všetko vysvetľuješ tak obšírne
zase mi ujde oko, kvôli tebe! :´(
Skoncil som niekde pri tom, ako si bola s niekym, kto ti daval vsetko po com si tuzila, ci ako a tvoj typek byvaly ti sotva prejavoval city...
Ale aj tak nemilujes toho druheho ale byvaleho typka... (Fuck logic
A tam som presne skoncil, lebo tebe urcite nikto neporadi a nepomoze
jednoznačne prejavil záujem, no je otázne prečo... môže byť že ťa miluje a nevie bez teba žiť, no môže byť aj to že sa cíti sám a ty si sa mu sama ponúkla tak prejavil záujem... no a ako zistíš či ťa skutočne miluje alebo ťa len chce využiť na sexuálne uspokojenie...? jednoducho ak si uvedomil že ťa miluje došlo mu aj čo spravil pred tým zle a teraz bude k tebe omnoho pozornejší, no ak mu ide iba o to aby mal kam zasunúť, bude tak isto chladný ako pred tým, možno prvé dni bude pozornejší no potom sa to vráti do starých kolaji... zistíš to v priebehu prvého týždňa...