@charlottkkaa super výber, tá pesnička je fakt veľmi dobrá (poznám ju), mám ju aj v mojom inak dosť malom playliste a to už 4 mesiace. kedysi som sa od nej tiež nemohla vôbec odtrhnúť.
hej to poznam toho je viac,ale v poslednej dobe len aiden pocuvam,nove aj stare epsnicky a strasne ma teraz chytili pesnicky one love,teenage queen a silence eyes,nemozemz toho ,maju take krasne texty
@0 zbožnujem kevina rudolfa! opkrem toho že má super hudbu je aj sexy a na čom momentálne ,,fičím,,? na tejto super pesničke so super úchylných zvráteným luxusným klipom a ked budem velká budem ako tá teta v klipe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
proste to ked som pocula som nemohla prestat...strasne =D
prečo práve toto ? lebo !!!
jednoznačne
nejako si nemozem pomoct, strasne sa mit o zapacilo
@charlottkkaa super výber, tá pesnička je fakt veľmi dobrá (poznám ju), mám ju aj v mojom inak dosť malom playliste a to už 4 mesiace. kedysi som sa od nej tiež nemohla vôbec odtrhnúť.
Tak teraz som toto musela počúvať dookola,ale video sa mi hladat nechce,ale je to super pesnička
box car racer-letters to god
ten song patril vždy medzi moje srdcovky, ale až nedávno som sa nejak hlbšie vžila do podstaty toho textu a odvtedy som na tom doslova závislá