Ľuboško ...a pamätám si, ako sme sa pobozkali pod stolom s pastelkami, ako som sa k nim chodila hrávať, ako sme v škôlke v prírode spali v jednej posteli a že keď vytopili škôlku tak som bola celý deň u nich ...a ešte pár podobných vecí
Borisko spinávali sme spolu v postielke , a raz som mala také tričko boli na ňom autíčka ale také čo sa dali odtrhnúť kolesá boli gombíkové . A on tie autíčka hrozne chel tak si ich odtrhol a domov som išla s dvoma dierami na hrudi
vtedy ma chlapci vobec netrapili. ja som ich skor bila ako si vytvarala skolkarske lasky. uz vtedy som bola zivel. ale ak sa dobre pamatam, prvykrat mi bolo len tak medzi recou oznamene, ze som niekoho frajerka, ked som mala asi sedem. a volal sa tomas. taky zlaty rysavy chlapcek nepytal sa, nic, rovno mi oznamil, ze si a basta. deti su podarene.
pamätám! ja som bola v tom škôlkarskom čase takou mrškou malou..mala som totiž dvoch naraz a zhodou okolností to boli najlepší kamaráti... Riško a Kubko... oboch som ich navzájom podvádzala.. ale mala som v tom dobrý systém..jeden deň som bola s jedným a druhý deň s druhým.. stále sme si ľahli na zem, chytili sme sa za ruky a plánovali budúcnosť...koľko budeme mať detí, že budeme mať mercedes, veľkú vilu a veľa koní...
a keď sme išli spať, stále sme poprosili pani učiteľky aby z jednej strany bol kubko a z druhej riško a ja som bola uprostred..
ach...to boli časy..
ale zase tie sny neboli až tak nereálne, nakoľko sa mama jedného z vyššie menovaných chalanov stala dosť vysokou politickou funkcionárkou..
Áno áno... bolo to samozrejmé, že sa zoberieme a naši rodičia to veľmi podporovali. Nejaká zábavná story... naše rodiny boli na spoločnej lyžovačke a podľa jej rady som sa pustil hlavou dozadu na lopate... rozbil som si hlavu Sweet sixteen... teda five.
Volal sa Martin taký pekný modrooký blonďáčik... spýtal sa ma či s ním chcem chodiť, ja že hej a potom mi dal pusu (normálne na ústa!!! šikovný to mládenec a dva dni na to sme sa hrali na rodinu a on mi pri nezhodne zlomil 2 rebrá a ja keď som sa vrátila po rekonvalescencii, tak som mu na privítanie zaťala do ruky nejaký plech, čo som našla hodený na zemi pri škôlke... a tak sme sa rozišli
Volal sa Denis, bol to môj dá sa povedať že sused, spolužiak v prvom ročníku, boli sme spolu stále, mali sme sa velmi radi Len potom sa odsťahoval a doteraz o ňom nič neviem, už som sa ho aj snažila nájsť na fejsi ale nepodarilo sa zatial :/ ale nájdem! Minule jak som išla do školy som išla okolo jedného čo vyzeral úplne ako on (aj keď to bolo vela rokov dozadu ale tak podla čŕt človeka spoznám hm hm možno to aj bol on
Ked som bola tretiacka na zakladnej, bola som velmi zalubena do jedneho stvrtaka. Tiez som sa mu pacila. Raz sme sa za cinziakom "bozkavali" - teda snazili sme sa o to, a prichytil nas jeho otec ked bral auto do garaze a chlapec mal mesiac zaracha...chudák..:/
A o rok nato, som mala dalsieho, Tomasa a mali sme v skole na ihrisku svadbu. Povedal mi, ze sa mam slavnostne obliect a dala som si saty a maminka mi urobila brcky s natackami.
A este som mala jedneho, s ktorym som sa u starkej zvykla milovat ked som mala 6 rokov u nich na dvore a robili sme si aj u nich doma bunkre a tam sme sa na sebe hybali DD boze...od mojich 5tich do 9tich sme udrziavali tento partnersky vztah a inak, bol o 3 roky starsi
dokelu tusim som to meno zabudla, ale nejake to priezvisko sa mieste marí, mal postielku vedla mna a miesto spania sme sa hravali a vyrusovali, ach jaj ako sa to volal????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mal najväčšie oči z celej predškolskej.
Dala som mu puse na líce.
Neobetoval.
Už vtedy som mala smolu
a keď sme išli spať, stále sme poprosili pani učiteľky aby z jednej strany bol kubko a z druhej riško a ja som bola uprostred..
ach...to boli časy..
ale zase tie sny neboli až tak nereálne, nakoľko sa mama jedného z vyššie menovaných chalanov stala dosť vysokou politickou funkcionárkou..
Bol cudzinec, prenikavé modré oči a mali sme pri sebe postieľky.
S ním som zažila môjho prvého francuzáka , nespavosť a držali sme sa za ručičky !
Potom sme sa museli rozísť, ale po 3 rokoch sa mno prišiel na Veľkú noc s puzzlami a náramkom ktorý s hŕstkou sentimentality nosím dodnes
...a dnes je z neho nácko
A na jeho meno aj priezvisko pamätám dodnes
A este som mala jedneho, s ktorym som sa u starkej zvykla milovat ked som mala 6 rokov u nich na dvore a robili sme si aj u nich doma bunkre a tam sme sa na sebe hybali DD boze...od mojich 5tich do 9tich sme udrziavali tento partnersky vztah a inak, bol o 3 roky starsi