ani ja takú neviem zohnať. Ale ako mne je jedno celkom že koľko zaplatím za ňu. Ale proste asi chát neni. Riešim to už jedine pýtaním sa známych a kamarátov
@orfea2 pod mostom sú najlepšie párty .. nikdy nevieš po ktorým sa zobudíš
@barky izba na intráku ?! zaujímavé práve si predstavujem ako sa tam natlačí 20 ľudí
@chiara4 tak ako ja nemám nič proti miestam s 3 m snehu pokial tam chodí aspoň sadka
@denix presne .. vôbec ani len netuším kde hľadať ... najlepšie by bolo ak by sa našla nejaká dobrá duša, ktorá by ZAPOŽIČALA svoju chatu sľubujem, že dám do pôvodneho stavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a.
@barky izba na intráku ?! zaujímavé práve si predstavujem ako sa tam natlačí 20 ľudí
@chiara4 tak ako ja nemám nič proti miestam s 3 m snehu pokial tam chodí aspoň sadka
@denix presne .. vôbec ani len netuším kde hľadať ... najlepšie by bolo ak by sa našla nejaká dobrá duša, ktorá by ZAPOŽIČALA svoju chatu sľubujem, že dám do pôvodneho stavu
(a samozrejme nabídka pozvania platí 100 %