Dokázal by si ťa chlap kúpiť na vzťah, keď by si sa mu páčila, chcel by ťa ľúbiť a mať s tebou vzťah, ak by si ty o tom vzťahu nebola tak presvedčená a nebol by tvoj typ?
dobra otazka, ale nevhodna na forum Birdz. Pretoze take otazky sa kladu iba fakt krasnym zenam, a na Birdzi take nie su, takze sotva by si ich nejaky chlap kupil.
Moja znama mala sen po studiu genetiky vystudovat este medicinu v Prahe, no nemala na to peniaze. Nasla si teda frajera (podla mna dost nesympatickeho, nerada s nim travila cas, naviac ju podvadzal), ale zarabal vela a zivil ju, aj si ho vzala. Medicinu ma uz takmer vystudovanu, je uz zamestnana v nemocnici, tak sa s nim rozisla. Ale splnila si sen. Aj tak sa da. Ale ja by som to nedokazala.
dnes si kazdy kupuje vztah okrem chlapcov, co vedia porobit okolo domu a su manualne zrucni kutilovia, ti jedini nemaju o baby nudzu, ale tych je velmi malo takych chlapcov, takze vsetci ostatni si musia platit vztahy, co by chceli mat vztah nejaky s babou
Osobne fakt na to nie som. Ale ved kazdy nech robi ako v zivote uzna za vhodne. Poznam minimalne dve take zeny v mojom okoli. Mne by vlastne na konci zivota bolo luto, ze som ho prezila s niekym, koho som nemilovala.
a ty by si sa teda nechal kupit do vztahu? napr. keby nejaka supermodelka ti zaplatila 10000000 €, aby s tebou mohla sexovat a chodit a kupovat ti dary?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
otazka pak tiez znie, kto by ti zabranil "vziat prachy a vypadnut"
@johnysheek @7 vsak ale… moje feministicke ja pri otazke ako takej strasne jaci 😩
(len sa mi chce rypat, lebo keby to beriem vazne, ktosi by tu musel zostat vyklepany ako rezen..)
Pol roka nejako prežijem a peniaze si budem potom užívať s frajerom
@passerine @17 to nemozes takto prezradit..
len advokata na pripadne zastupovanie pred sudom, si budes musiet najst sam..