ježiš to je ťažká otázka!...ak uvažujem prakticky, tak ma okamžite napadli tampóny a vložky .... alebo lieky, bez nich by to bolo ťažké, aj chrípka by ma položila...ale ak uvažujem, čo mne osobne...tak pero, papier a knihy
Pitna voda z vodovodu, elektrina a paliva do dopravnych prostriedkov.
Bez tohoto, by sa obyvatelstvo preriedilo. Cast ludstva by umrela na choroby, cast na hlad, cast by to psychicky nezvladla (samovrazdy, ...) a zvysok by sa vzajomne vrazdil v boji o zdroje.
Tak, keďže nejde o tri veci, ktoré by som si chcela brať na opustený ostrov, ale o tri veci, bez ktorých si neviem predstaviť svoj normálny život, tak je to jednoduchšie:
kefa/hrebeň na vlasy
mobil s nabíjačkou (na komunikovanie s ľuďmi, ktorí sú odo mňa ďaleko)
toto je úplne ťažká otázka... nt, foťák, knihy a ešte všetko čo vymenovala @purenarcissism a posteľ... a jedlo !...cigarety.... možno veet.. a ešte vaňa a oblečenie.... ach bože aký som materialista... že tri ? neviem ....
@ridiculousnotion nemyslím, že sme materialisti, sme len príliš zvyknutí na komfort tejto doby...myslím, že by sme všetci koniec koncov prežili bez vecí ako veet či oblečenie albo cigarety ...ale jednoducho...na čo? teraz sa toho nemusíme vzdať a ja sa ani nechcem!
@peter_piper hm, povedala by som, že budeš dosť debil, lebo sorry, ale holý kkt vieš o mojich zdravotných problémoch a tvrdenie, že nízka imunita je z liekov a práve ich vylúčenie ma spasí, tak to môže povedať len debil, gratulujem k tomuto stavu
a mimochodom, aj tebe by lieky a dezinfekcia chýbali, keby si sa porezal o niečo špinavé, alebo dostal obyčajnú chrípku....by som ťa chcela vidieť ako sa z toho dostaneš bez liekov....ale je to jedno, debila nepresvedčím
@purenarcissism hej mám skúsenosti s pár ľuďmi čo žerú lieky ako lentilky..to sa potom ťažko odúča..to je fakt..a neviem či je debilnejšie ich žrať ráno na obed večer, alebo je debilnejšie mať o farmácii svoj triezvy úsudok..nepoznám tvoj problém a je mi úplne u prdele..len generalizujem...
a na margo toho..už sa mi podarilo stúpiť na hrdzavý klinec a nijak som to neriešil...a kupodivu sa mi nič nestalo... neviem..niesom lekár..ale možno to bude mať niečo spoločné aj s tou imunitou, ktorá sa mi nemala ako dojebať, nakoľko som nikdy lieky do seba nepchal..ani keď som mal nohu zlomenú som si nevzal ibalgin..a navyše zatracujem aj sterilné prostredie, kde sa upratuje 3x do dňa...tam si treba uvedomiť, kde sa potom berú slabé imunity a alergie..a ja ti na oplátku gratulujem k tej nulovej imunite
@peter_piper generalizovať na konkrétnom prípade sa podľa mňa nedá....a pokiaľ viem, dvojmesačné bábo asi ťažko rozhodne že nie, nechcem tie lieky, radšej umriem....vtedy mi doondili imunitu, vieš čo...ja ti gratulujem, si úžasný, že vieš prežiť bez liekov, ale potom hovno vieš o problémoch ostatných ľudí, ktorí lieky potrebujú...takže láskavo buď ticho a ži si po svojom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Bez tohoto, by sa obyvatelstvo preriedilo. Cast ludstva by umrela na choroby, cast na hlad, cast by to psychicky nezvladla (samovrazdy, ...) a zvysok by sa vzajomne vrazdil v boji o zdroje.
kefa/hrebeň na vlasy
mobil s nabíjačkou (na komunikovanie s ľuďmi, ktorí sú odo mňa ďaleko)
a ako už spomínala kolegyňa @purenarcissism , tak tampóny!
jedlo
voda
@mielikki mne ju neposilní nič a jasné, po daždi na ňom budú čiastočky piesku zo sahary ošťatého nejakým velbloudom ne dík
a mimochodom, aj tebe by lieky a dezinfekcia chýbali, keby si sa porezal o niečo špinavé, alebo dostal obyčajnú chrípku....by som ťa chcela vidieť ako sa z toho dostaneš bez liekov....ale je to jedno, debila nepresvedčím
a na margo toho..už sa mi podarilo stúpiť na hrdzavý klinec a nijak som to neriešil...a kupodivu sa mi nič nestalo... neviem..niesom lekár..ale možno to bude mať niečo spoločné aj s tou imunitou, ktorá sa mi nemala ako dojebať, nakoľko som nikdy lieky do seba nepchal..ani keď som mal nohu zlomenú som si nevzal ibalgin..a navyše zatracujem aj sterilné prostredie, kde sa upratuje 3x do dňa...tam si treba uvedomiť, kde sa potom berú slabé imunity a alergie..a ja ti na oplátku gratulujem k tej nulovej imunite