sakra blbo som precital otazku co sa mi na 2 pohlavi nepaci .... skoro vsetko .... ich pokritectvo,pretvarky, jak sa svazia zapadnut, niesu samy sebou ,to co ukazuju svetu ...... len malo poznam co su rovnake i v sukromy iv spolocnosti ...
na opacnom pohlavi, ak myslis vo vztahu, tak prehnana ziarlivost (kontrolovanie, pytanie sa, nedovera...) a celkovo na ludoch...vela ich je: namyslenost, zavist, skodoradost, falosnost, ludska hlupost...
Slabosi meniaci každý druhý deň svoj názor v závislosti od vlastnej situácie....
A vo všeobecnosti nezodpovednosť, konzum, povrchnosť, "prechádzanie" jedného človeka cez druhého bez toho, aby sme si v tej chvíli všimli aj iného okrem seba....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
namyslenost..
ked nam chcu dat pocitit ze im nesiahame ani po clenky..
agresivita..
alkoholizmus..
zavislost na cigaretach..
ja by som ich nasiel milion ale naozaj sa mi nechce ani prdnut do stolicky...
presne dokazovanie si autority..teda s tymi celkom prvymi absolutne suhlasim.
tak nemam rada ked sa do mna niekto navaza a mysli si ze je 100x lepsi. ako uz fakt ubohe
-sebectvo
-namyslenost
-falosnost
-doslovna tvrdohlavost, ze si ani nevypocuje, co chcem povedat, alebo ak aj hej, ma v riti, lebo len jeho/jej nazor je spravny...
A vo všeobecnosti nezodpovednosť, konzum, povrchnosť, "prechádzanie" jedného človeka cez druhého bez toho, aby sme si v tej chvíli všimli aj iného okrem seba....