Jednotka mala proste čaro, Jack mal čaro, príbeh bol taký ... nazvime to filmový
V ďaľších častiach už tlačili na pílu, po tom ako postava Jacka zožala úspech tak jej tam dali dosť nasilu 1000 gagova ten príbeh rozdelený na dve časti už bol taký ... Mne sa až tak neopzdával ...
Čo neznamená, že som sa aj na tých ďaľších nezabavil, ale podľa mňa sú piráti zhruba rovnaký prípad ako matrix ... Na jednotku sa pokračovania prosto nechytajú
jednoznacne zaverecny boj na mori v trojke a ten koniec,sameho Jacka na mori ako krany zaciatok 4- pokracovania... ani po jednotke a ani dvojke som necakal pokracovanie...
Trojka bola super uz aj tou Jackovou schyzofreniou.
No ja mam pre Pirátov Karibiku slabosť a milujem všetky časti, ale tak najviac asi 3. Samozrejme všetky diely najlepšie v pôvodnom znení keďže dabing neznaaašam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Alebo proste povedzme - neplatí to
Je síce pekné, že je niečo prvé a že je to originál, ale to ešte neznamená, že niečo čo bde neskôr nemôže byť vyzretejšie a ... "lepšie"
V ďaľších častiach už tlačili na pílu, po tom ako postava Jacka zožala úspech tak jej tam dali dosť nasilu 1000 gagova ten príbeh rozdelený na dve časti už bol taký ... Mne sa až tak neopzdával ...
Čo neznamená, že som sa aj na tých ďaľších nezabavil, ale podľa mňa sú piráti zhruba rovnaký prípad ako matrix ... Na jednotku sa pokračovania prosto nechytajú
cize suhlasim so @6
Trojka bola super uz aj tou Jackovou schyzofreniou.