Čaute, máte nejaké zaujímavé tipy na miesta, ktoré sa na Slovensku oplatí navštíviť? Niečo som už pochodil, hlavne hrady a zámky mám celkom obehané, ale ešte mám čo dobiehať Zaujímajú ma vaše osobné skúsenosti, možno aj nie tak známe miesta, tak šup se
@danieldevil pred asi 4 rokmi som tam bol .. vybavil som po telefóne ubytko u takých super ľudí (ak chceš napíšem do ts kontakt) a túlal som sa po okolí jedol miestne špeciality ^^ nepamätám si presne, ale okolie Bodice/Demänová atď...
Slovenský raaaaaaaj, rebríky preliezačky
Jaskyneee, je ich tuším, 12? a také pekné
Tatryyyy
a ešte niečo som chcela ale nespomeniem si.. robila som seminárku, akože itinerár 10dňového zájazdu po Slovensku, tam som nahádzala zo všetkého niečo...
Kremnica, B. Štiavnica, galérie všakovaké, Orava, skanzeny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tam myslim najdes vela inspiracie
Jaskyneee, je ich tuším, 12? a také pekné
Tatryyyy
a ešte niečo som chcela ale nespomeniem si.. robila som seminárku, akože itinerár 10dňového zájazdu po Slovensku, tam som nahádzala zo všetkého niečo...
Kremnica, B. Štiavnica, galérie všakovaké, Orava, skanzeny...
Nemyslela som to ako narazku na to, aby si si vyguglil, ale ze na tej stranke je toho fakt vela, hlavne ten zoznam roznych eventov je super
@luc.ka ok, pozriem to ešte lepšie, díky