chcela by som aby mi prepačila ak som k nej niekedy bola zlá...
jaj diana diana keby som tak ešte s chalanmi mohla loziť po stromoch,na skejte sa vláčiť s chalanmi hrať hokej chcem aby si sa zase zlostila že som ti ostrihala všetky barbie nakratko a že sa s tebou nechcem hrať na "mamu a oca"
určite by som chcela naspat ten detsky jednoduchy život ked sme sa s kammarátmi hrali všelijaké hry vonku napriklad futbal a na slepu babu Presne, všetko by som občas chcela vratit
nesral by som sa už a vrátil by som kakaoko, ktoré bolo málo sladké a ta p.ča učiteľka ma presviedčala, že je dobré a .....ale nič, seriem na to...............filip
práve v tejto chvíli: leto r. 19xx, vyjsť skoro ráno naboso po jemnéj zarosenej zelenej tráve do voňavej záhrady, otrhnúť si napr. jablko a rozvaliť sa na hojdacú lavičku a pozerať slnku do tváre
ked sme na starom sidlisku mali este vela preliezok....hrali sme stop-zem a odmontovali sme smyklavku aby sme do nej mohli nazbierat ceresne, podomacky vyrobene gumi pusky,schovani neschovani,idem ..stavanie zakladne na jednom strome....no proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jaj diana diana keby som tak ešte s chalanmi mohla loziť po stromoch,na skejte sa vláčiť s chalanmi hrať hokej chcem aby si sa zase zlostila že som ti ostrihala všetky barbie nakratko a že sa s tebou nechcem hrať na "mamu a oca"
Ale keby to šlo tak vrátim späť ten deň kedy som prvý krát fetoval...
A namiesto čiary by som si dal facku.
Mimochodom aj tebe pekny piatok