dievcata si myslite ze vam uverime ze tie "vase dni" su az tak hrozne ? ze vykyvy nalad, no urcite ! a ze bolesti. boooooze trochu krvy vas nezabije! si na to zvykajte lebo vdaka tomu nam budete robit deti !
ja si nemyslim ze tie dni su take hrozne,a naozaj poznam baby co sa dorabaju ale zasluzil by si si par krat nieco take zazit...a takeho demnta s IQ pod bodom mrazu nebude chciet ziadna
dobre, každá to prežíva inak, niektorú to menej bolí, niektorú viacej, niektorú vôbec, mňa napr. len sem-tam, ale zato riadne, tak tu nemudruj, keď si to ešte nezažil
Tam nejde o ten "kúsok krvy" ako si napísal,aj keď je to nepríjemné,ale skor o tie krče a bolesti,ktoré niektoré ženy majú,ale to ty nikdy nepochopíš... milujem takých hlupákov ako si ty.zatlieskaj si.
@helcinko124 na ja neviem, co tu vsetci nanho p*cujete, ale ma pravdu, koniecne niekto, kto to takto na verejnosti povedal!
kopa bab fakt prehana, ked ma kramy a pri tom to skoro nic nie je...nic ma neboli, nemam zlu naladu, nie som nervozna, nenadavam, su to uplne obycajne dni ako kazde ine a vacsinou ani neviem, ze nejaky menzes existuje...takze mile dievcata prestante na to upozornovat!
@37 za to ze teba to neboli tak znamena ze ani ostatne? O_______o do pice toto co je za logiku
ja napr nemozem mat tampon ani pol hodinu lebo mam krce, vracam, mam znizeny tlak, vysoku teplotu (co su priznaky toxickeho soku ale moji rodicia ani doktori to bohuzial neriesia) s nim mam krce napriklad aj 6. den, preto musim byt fixovana na vlozky, aj z tych je mi riadne na grc a furt to tecie dakam mimo lebo mam este aj dopriane mimoriadne silne krvacanie.. tak sa pojebte vsetci, ja si to s vami vymenim kludne
@momoglamorous každá baba je iná, ja som to tiež prvé roky necítila, ale posledné dva je to utrpenie a to ukrutnú bolesť zažívam našťastie len pár hodín v prvý deň (vie to byť občas sranda, keď s tým píšeš písomku)... a s tými náladami, fakt pár hodín pred tým, ako mi to začne, som taká precitlivená, že hocičo, čo mi niekto povie alebo spraví vnímam strašne zle a už som pár krát vyletela na nich so slovami, či im všetkým kvalitne j*be (hoci za to nemohli)+ také predmenštruačné depresie sú strašne vtipné.... čiže ty sa len teš z toho, že to necítiš a dúfaj, že to ani nikdy nezažiješ...
Ja nechápem ako môže niekto takú tému založiť. Každé dievča je iné. Moja kamoška má krámy 3 dni a ani nevie že ich má. Ja ich mám 8 dní a celý čas trpím ako pes. Tak mi povedz kde je spravodlivosť? A nejaký kokot pojebaný príde a napíše takúto kokotinu. @1 to parádne vystihla. Skap!
A že dievčatá sú slabé? My musíme rodiť, starať sa o vaše lenivé zadky a vás keď bolí raz za mesiac tá jebnutá hlava zožerete celé balenie ibalginu tak neviem kto je slabý
@momoglamorous ako hovorím, každý to prežíva inak... ja raz behám jak srnka aj s krámami... a niekedy sa nemôžem ani postaviť od bolesti.... buď len rada, že máš ty také dobré skúsenosti, že teba to nebolí, ale nie je tomu tak u všetkých... :/
najviac ma baví ako nejaký fake kokot sem napíše somarinu a vy doňho idete nakladať Každý normálne zmýšľajúci človek vie že je to individuálne, niektoré baby ani nevedia že majú a niektoré idú aj skapať
zase nejaky kokotny fake ktory nas chce vyprovokovat popros kamarata nech ti pastou jebne 3 krat do brucha, zjedz pokazene jedlo zapi to kefirom, nato 2 litre vina a jeb si pol hodinu silo hlavu o stenu a potom budes vediet ako to bolí a este bejzbolkou po krizoch
@hoperpohroma 16 rocny chalan, ktory ma kramy? ty si uz iny hybrid, vacsi nez ja
@mkamka u mna to nie je ze "tiez prve roky" ja uz ich mam ale 5 rokov ved v poho, ja som tiez rada, ze to ma u mna slaby priebeh a stale to klesa...len zda sa mi, ze stale niektore baby z toho robia vedu :/
@laurica jj, pravda len keby sa iste zeny nechovali tak, akoby to bolo nieco nehorazne hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
rozbila by som ti o hlavu celú kuchynskú sadu panvíc a hrncov ty pamrdok.
veď trocha "krvy" ťa nezabije.
nepomáha
UMRI!
potom založím forum chalani vy tie natrhnute rite iba fintujete, vôbec to nebolí
inak uz len jedna vec:
UUUKRIZUUJ HOOO!!!
kopa bab fakt prehana, ked ma kramy a pri tom to skoro nic nie je...nic ma neboli, nemam zlu naladu, nie som nervozna, nenadavam, su to uplne obycajne dni ako kazde ine a vacsinou ani neviem, ze nejaky menzes existuje...takze mile dievcata prestante na to upozornovat!
ja napr nemozem mat tampon ani pol hodinu lebo mam krce, vracam, mam znizeny tlak, vysoku teplotu (co su priznaky toxickeho soku ale moji rodicia ani doktori to bohuzial neriesia) s nim mam krce napriklad aj 6. den, preto musim byt fixovana na vlozky, aj z tych je mi riadne na grc a furt to tecie dakam mimo lebo mam este aj dopriane mimoriadne silne krvacanie.. tak sa pojebte vsetci, ja si to s vami vymenim kludne
A že dievčatá sú slabé? My musíme rodiť, starať sa o vaše lenivé zadky a vás keď bolí raz za mesiac tá jebnutá hlava zožerete celé balenie ibalginu tak neviem kto je slabý
ale keďže je L inteligentné stvorenie jebe na teba z vrchu bobek aj s tvojou recesiou
Yeah, korunovaný kokot.
každopádne vďaka, zistila som, že som silná žena, vďaka tomuto fóru.
Ale aj tak by som ti neodporúčala byť v mojej blízkosti pri niektorom druhhu mojich výkyvov nálad
@mkamka u mna to nie je ze "tiez prve roky" ja uz ich mam ale 5 rokov ved v poho, ja som tiez rada, ze to ma u mna slaby priebeh a stale to klesa...len zda sa mi, ze stale niektore baby z toho robia vedu :/
@laurica jj, pravda len keby sa iste zeny nechovali tak, akoby to bolo nieco nehorazne hrozne
akurát na pleti to je vidieť..
a ešte chcem podotknúť, že tá posledná veta ma utvrdila, aký si dementný