V roku 2012 sa konci maysky kalendar a na tomto svete takmer nikto naozaj newie co to znamena prettoze mayske pismo poznaju len mayovia sami mayovia aj napriklad rozdolovali roky do duob ateraz je doba zelezna podla nich cize v roku 2012 moze len nastat nowa doba moze sa nieco zmenit nieco objavit nieco zmiznut ale nemusi to znamenat konic sveta
Btw koniec sveta mal byt i v roku 44,53,400,435,500,950 ,956,958,989,1000,1005 [viac rokov tu pisat nebudem lebo ich je vela slight_smile: a stale sme tu
@Kiksna007 Omg keď chceš toho smajla dať do príspevku, tak prosím ťa napíš slovo "rofl" a daj ho do zátvorky, kto sa má potom dívať na taký roztiahnutý obrázok..
Niekto mi tu číta myšlienky ,, dnes som robil poriadok a našiel svoje denníky a tam boli poznačené dve dátumy :
Planéta o 17. rokov bude zničená, spravy TV.. už neviem aká : Na planétu letí meteorit veľký 2 km, aj keď preletí iba okolo nás budeme zničený Globalizáciou : písane dňa 25.7.2002, katastrofa nastane 1.februára 2019 ....
Ďalšie čo som mal bolo z 1998 ,, ale to sa mi nechce hľadať,, ale tiež bol zhliadnutý nejaký kameň čo letí na nás ,, a dolet mal 2012 ,, ale pak bolo v spravách že zmenil smer .. čiže
Na 2012 ostávajú len ty majova a ich kultúra datovaná do obdobia ako je naše 2012
Ale pokiaľ sa nenájde fanatik, ktorý si povie že a bum zničím zem , 2012 nech je predpoveď pravdivá, tak sa nič nestane ..
Takze apocalypsa znamena v preklade zmena nie koniec. mozno budeme na pokraji vyhynutia ale zachrana pride z minulosti. Pradavny lud z atlantidy pride a pomoze nam
@333xander Planet X je len oznacenie pre novoobjavene telesa, pri ktorych sa neda hned s istitou urcit ci ide o plateny. O Nibiru som toho precital hafo a sice som skepticky, nevylucujem aj tuto moznost. Zhrniem par poznatkov, ktore mam:
1) v roku 1983 vyslala NASA do vesmiru infracerveny teleskop IRAS, ktory objavil cca 50 miliard km od nas nieco velke pripominajuce planetu (pisalo sa o tom aj v nejakych US novinach - nazov si uz nepamatam a informacie o tom su uz len velmi tazko vygooglitelne)
2) v roku tusim ze 1992 znova vyslala tento teleskop, ktory nasiel nieco podobne platene, ale uz podstatne blizsie - cca 7 miliard km.
3) Podla niektorych famov Sybila predpovedala, ze v roku 2003 objavi ludstvo novu planetu. NASA objavila 31. oktobra 2003 novu planetu. Ak by mal niekto nejaky ebook, kde by boli vsetky proroctva Sybily sem s tym..
4) Na google sky je na urcitych suradniciach (nepamatam si ich, ale daju sa najst aj priamo na stranke NASA kde sa toto spominalo) vyretusovane miesto vzdialene od slnka asi tak ako je vzdialenost venuse a slnka. Na Microsoft telescope (podobna sluzba ako google sky) bolo toto miesto tak isto vyretusovane. Ked sa v tom zacali ludia vrtat, tak tam microsoft nalepil nejaky trapny obrazok hviezdicky a az asi po tyzdny to upravil tak, aby to bolo vierohodne. To miesto na google sky lezi juhozapadne (ale viac na juh ako na zapad) od Slnka.
5) V norsku v roku 2008 postavili pod zemou obrovsku zasobaren semien roznych obilnin atd (Svalbard Global Seed Vault) vraj pre pripad apokalypsy. Financuju to z velkej casti Rockefelerovci a Gatesovci.
hmm.....no ten meteor dorazi k zemi az v 2029 a mal bi ked donho medzitim nic nenarazi , zem minut. sice tesne ale predsa zla sprava na tom ale je ze za asi 3 roki sa bude "vracat naspet" a vtedy je uz jeho draha letu na koliznej drahe zo zemou. ale...dobra sprava na tom je...ze udajne nema velkost na znicenie celeho sveta ale "len" na znicenie kontinentu dufam ze spadne dakde na sibir kde aj tak je minimalne osidlenie a skody budu asi najprijatelnejsie
@Klaudiqaaa "Podľa mňa na nás zaútočia mimozemšťania" aha to si myslel ako na nas Slovakov? ja ze na nasu planetu ale pravdepodobnejsie je to s tymi madarmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Planéta o 17. rokov bude zničená, spravy TV.. už neviem aká : Na planétu letí meteorit veľký 2 km, aj keď preletí iba okolo nás budeme zničený Globalizáciou : písane dňa 25.7.2002, katastrofa nastane 1.februára 2019 ....
Ďalšie čo som mal bolo z 1998 ,, ale to sa mi nechce hľadať,, ale tiež bol zhliadnutý nejaký kameň čo letí na nás ,, a dolet mal 2012 ,, ale pak bolo v spravách že zmenil smer .. čiže
Na 2012 ostávajú len ty majova a ich kultúra datovaná do obdobia ako je naše 2012
Ale pokiaľ sa nenájde fanatik, ktorý si povie že a bum zničím zem , 2012 nech je predpoveď pravdivá, tak sa nič nestane ..
a este ani neviem ci sa dozijem toho roku tak to mam v pici.
prave som bol v hvezdarskom tabore a maly sme tam aj taku temu tak o 30miliard rokov a to nas uz trapit nebude
ale kdepak.... VŠETCI CHCÍPNU AŽ V 2048....
viď článok na tvnoviny.sk
*predpovedať
1) v roku 1983 vyslala NASA do vesmiru infracerveny teleskop IRAS, ktory objavil cca 50 miliard km od nas nieco velke pripominajuce planetu (pisalo sa o tom aj v nejakych US novinach - nazov si uz nepamatam a informacie o tom su uz len velmi tazko vygooglitelne)
2) v roku tusim ze 1992 znova vyslala tento teleskop, ktory nasiel nieco podobne platene, ale uz podstatne blizsie - cca 7 miliard km.
3) Podla niektorych famov Sybila predpovedala, ze v roku 2003 objavi ludstvo novu planetu. NASA objavila 31. oktobra 2003 novu planetu. Ak by mal niekto nejaky ebook, kde by boli vsetky proroctva Sybily sem s tym..
4) Na google sky je na urcitych suradniciach (nepamatam si ich, ale daju sa najst aj priamo na stranke NASA kde sa toto spominalo) vyretusovane miesto vzdialene od slnka asi tak ako je vzdialenost venuse a slnka. Na Microsoft telescope (podobna sluzba ako google sky) bolo toto miesto tak isto vyretusovane. Ked sa v tom zacali ludia vrtat, tak tam microsoft nalepil nejaky trapny obrazok hviezdicky a az asi po tyzdny to upravil tak, aby to bolo vierohodne. To miesto na google sky lezi juhozapadne (ale viac na juh ako na zapad) od Slnka.
5) V norsku v roku 2008 postavili pod zemou obrovsku zasobaren semien roznych obilnin atd (Svalbard Global Seed Vault) vraj pre pripad apokalypsy. Financuju to z velkej casti Rockefelerovci a Gatesovci.
6) maysky kalendar
@nikeboy , to už tu ja snad nebudem ..síce to je len 20 rokov ale tak co ty vieš
Podľa mňa na nás zaútočia mimozemšťania... alebo maďari
@Klaudiqaaa alebo my najdeme este zaostalejsiu civilizaciu jak sme my a zautocime na nich